Lepényleválassal járt már igy valaki? Mást is ilyen hamar hazaküldtek?
23 hetes kismama vagyok. Szombat este véreztem és kórházba kerültem. Mint kiderült a méhlepény kicsit fedi a méhszájat és a széle neki állt levállni. Illetve az orvos mutatott valami golyókat is rajta.
Kaptam infúzióba 2gramm magnéziumot és egy görcsoldó inyekciót. Nem görcsöltem akkor sem és most sem. Vasárnap délutánra elmúlt a vérzés. Tegnap (hétfőn) haza engedtek. Pihenésre és óvatosságra intettek. Nem emelhetek.
Akinek volt ilyen hogy látta el a nagyobb gyereket? Kisfiam anyás nagyon. Oke hogy nem emelhetem fel. De pl azért ülve játszhatok vele? És boltba járás hogy? 30 percnyire van a bolt és a doki is.
Mivel jár ez? Tudom hogy nagyon veszélyes. És nagyon vigyáznom kell. A doki csak szombat este csinált ultrahangot amikor ezt megállapíttotta. Nem volt kontroll mielőtt haza engedett volna. Csak annyit mondott nem emelhetek és sok pihenés.
Akinek van vagy volt ebben tapasztalata az leírna mindent? Mit csinált és hogyan? Nem akarok a babámnak bajt de a kisfiamat is el kell tudnom látni. Mikor menjek kórházba?; Egy görcsnél is? Vagy ha vérzek?
A neten sok rosszat olvastam. Szeretném elkerülni a legrosszabbat.
A baba mocorog.
Miért ha kórházban fognak, lett volna kire bízni a "nagyot"?
Ha igen, vedd igénybe így is azt a segítséget, ha nem akarsz elvetélni.
Én szigorúan csak feküdtem, csak wc-re mentem ki, mégis megismétlődött a vérzés, nem is egyszer. A 4. alkalom után megcsászároztak, mert nem állt el a vérzés.
Keress valakit, aki tud segíteni. Szülők, nagyszülők, testvér, férj, bárki.
Terhességgel kapcsolatos orvoslátogatás ez a heti kettő vagy más?
Miért kell menned?
Ha lehet kihagyni, ha nem lehet, akkor minimum félig fekvő helyzetben szállítva kellene utaznod.
Az kizárt hogy gyalog.
Bolt megint felesleges veszélyeztetés.
Penteken zaro jelentesert kellene mennem hetfon vervetelre.
Igen sajnos nalunk a dokik nem valamk alaposak. Igy nagyon felek.
Ezen kivul igazabol nem kell sehova jarnom.
Alap esetben dokihoz is csak 2 hetente.
Botlot megoldja anyu. Kisfiam egesz jol tűri hogy nem kelek fel hozza annyiszor de vannak elkerulhetetlen esetek.
Ezen kivul wc es furdes amikor felkelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!