Mekkora esélyem van végigvinni a terhességemet, ha előző terhességem lepényleválással ért véget?
Van valakinek esetleg valamilyen tapasztalata? 33+5 hetes voltam amikor beindult a szülés, lepényleválásom volt.
Nem volt egyszerű...
Most nagyon félek, hogy megint ez lesz. Az orvosom nyugtatgat, hogy kétszer egymás után ugyanolyan rossz nem történhet, de én félek...
Nekem mindkét terhességnél tök màs volt a lepény. Màshol tapadtak, az egyik le se akart vàlni úgy tépték le,a màsik meg a baba utàn rögtön kipottyant, de darabokban :-(
Szóval nem kell előre aggódni tényleg hallgass a dokidra, nem lesz baj.
Igen, remélem, hogy így lesz. Az eddigiek alapján tényleg más a terhesség. Első kettővel semmi bajom nem volt, most minden! :D
Köszönöm kérdésed, hála az égnek semmi baja sincs. :) Csak a kezdet volt nehéz, szívmegállás, agyvérzés :(... De hamar összeszedte magát, rendbe jött. November 13-án már két éves lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!