Mit tegyek? Terhességemet végigkísérik a kudarcok. Munkahelyi magánéleti.
Erősnek kell lenned! Meg kell erőltetned magad, h. érezze az a gyerek, h. szereted.
Tudom miről beszélek, nálunk is folytonos nehézségek vannak. Én néha tudok csak sírni, mert annyira fáj, h. egyszerűen nincsenek könnyeim. :( Teljesen elvesztettem a bizalmamat a barátok felé (tehetnek róla) és totál csődnek érzem magam. De erről a babám nem tehet, ahogy a tied sem a mostani körülményeidről. A férjemet és engem is az vigasztal, h. van babánk. Amúgy totál összeomlanánk, még a mostaninál is jobban.
Próbálj meg beletemetkezni dolgokba, olvass vagy nézz filmet, olvass kismamás dolgokat, úgy könnyebb túlélni.
17hetes kismama
Szia!
Ne engedd meg, hogy ennyire negatív legyél. Igen, ne engedd meg a rossz élményeknek,hogy így tudjanak befolyásolni. Persze vannak az életében olyan dolgok, amiken muszáj átesni, és bizony ez a rossz dolgokra is igaz. Légy erős, igenis gondolj bele, hogy ott a férjed, a kisbabád. Ő értük kell erősnek lenned. Én sem értem sokszor, hogy miért ilyen az élet, miért kell ilyen próbára tennie az embert sokszor, de erősnek kell lenni mindig. Mindennek meg van az oka, és mindent meg lehet oldani. Hidd el. (persze nem halálesetre gondolok, mert azt nehéz, de el kell fogadni, bár szerintem is azt a legnehezebb) sajnos!!
Fel a fejjel! Én kívánom, hogy sikerüljön megoldanod a problémáidat és sok boldogságot a babához!!! Legyen benne sok örömötök!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!