Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig dolgoztatok?...

Hányadik hétig dolgoztatok? Milyen munkakörben?

Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 10:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy megérkeztek a lepontozók, számomra minden válasz hasznos volt, köszönöm!
2017. okt. 30. 11:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
37. hétig pénzügyi szakértöként, tehát irodai munka. Fél óra tömegközlekedés volt csak, de az utolsó pár hétben bevitt a férjem autóval dolgozni, mert hideg, fagyos, csúszós január volt, nehogy elessek útközben.
2017. okt. 30. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
26.hét, óvónőként
2017. okt. 30. 13:10
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

5. héten mentem táppénzre.

Sugárveszélyes munkahelyen dolgoztam.

Hematoma, barnázás, görcsök miatt veszélyeztett terhes lettem és az első trimesztert végig kellett feküdnöm.

Ez után beteg voltam.

Majd kezdődtek 17 hetesen a keményedések, amivel szintén nem engedtek dolgozni.

Örültem volna, ha semmi gond nincs, nem akartam én táppénzen lenni végig.

2017. okt. 30. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:
56%
8.ik hétig. Támogatott lakhatást biztosító munkatársként. Azért csak eddig dolgoztam, mert pszichiátriai betegekkel dolgoztam akik némelykor agresszívak is lehetnek. plusz a fertőzés veszély miatt is hiszen közös étkezőt és wc-t használunk.
2017. okt. 30. 17:58
 16/16 anonim ***** válasza:
34. hét, szociális munkás (gyermekjólétisként dolgoztam)
2017. okt. 31. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!