Kismamák, anyukák ti hanyadik hétig dolgoztatok?
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 16:23
1/17 anonim válasza:
37. hetet betöltöttem pont, ülő munka irodában.
2/17 anonim válasza:
A terveim szerint egeszen az utolso hetig szeretnek majd dolgozni.Jelenleg 17+3 hetes vagyok,masodik baba.Eddig egyszer mentem 2 oraval kesobb dolgozni a down szures idopontja miatt.
3/17 anonim válasza:
ülő, irodai munka a 36. hétig (közben jogsi, ami 37 hetesen lett meg :) )
5/17 anonim válasza:
21. hétig fizikai munka 3 műszakban
6/17 anonim válasza:
Ülő munka 32 hétig.Csak azért hagytam abba mert sokat kellett vezetnem a munkahelyig és tél volt.
7/17 anonim válasza:
39. héten hagytam abba, mert már mindenki nyúzott, hogy ne dolgozzak. Irodai munkám volt, de be kellett járnom másik megyébe, kb. 40 km-re busszal vagy céges autóval.
8/17 anonim válasza:
Elvileg a 37. hét végéig dolgoztam, de gyakorlatilag utána is kaptam egy-két munkát itthonra. A kiírt napon még megcsináltam egy munkát itthon, amire nem volt ember. Csak a 42. hét elején szültem. Főként irodai, néha járkálással járó, rugalmas munkám volt, így nem volt gond.
9/17 anonim válasza:
Tesztből megtudtam.hogy terhes vagyok, ekkor volt 4 hetes,orvosnál 5 hetesen voltam,attól a naptól kezdve nem engedett az orvos,egyből táppénz, 3 műszak,veszélyes anyagok,emelgetés...így nem lehetett. Tehát 5 hetesen jöttem el táppénzre. 18.hetes vagyok most :)
10/17 anonim válasza:
Én most vagyok 12 hetes, de a 7. héttől nem dolgozom haematóma miatt. Remélem ha eltűnik visszamehetek még pár hónapra, bár sajnos nem valószínű...veszélyeztetett is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!