Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig dolgoztok...

Hányadik hétig dolgoztok /dolgoztatok? Iroda munka esetén.

Figyelt kérdés
Hogy bírtátok a végén az ülést?
2013. nov. 4. 13:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36. héten hagytam abba, bírtam az ülést, csak már a végén nagyon vizesedett a lábam, ami általában hétvégén lement, de kedd környékén már vissza is jött.
2013. nov. 4. 13:54
 2/12 anonim ***** válasza:
35. hétig dolgoztam, ami nagy ajándék volt, mert veszélyeztetett terhességként indult, és a 8. héten még olyanna riogattak, hogy lehet, hogy végig feküdnöm kell. Nehezen bírtam az ülést, illetve nem is az ülést, hanem a felállást, az első pár méteren inkább pingvinre emlékeztettem, mint emberre. Azóta (majdnem 2 hete itthon vagyok), most már jól is esik, de addig nagyon jó volt elfoglalni magamat.
2013. nov. 4. 13:56
 3/12 anonim ***** válasza:

31. hétig, után amár kényelmetlen volt nyomni a pocakot.

Előtte viszont jól bírtam, egy napot sem voltam táppénzen.

2013. nov. 4. 14:02
 4/12 anonim ***** válasza:

Én már a 30. héttől itthon voltam, családi nyomásra. Igaz, hogy irodai munkát végeztem, de sokat kellett cipekedni, emelni, segítséget pedig nem kértem, mert nem éreztem úgy, hogy rászorulnék. Ettől függetlenül jó volt itthon, bár az elején elég nehezen találtam fel magam, és hiányzott a munka, a pörgés is.

Az üléssel amúgy nem volt bajom, inkább a jövés-menés volt rossz a végén, mikor rohangásztam ide-oda, és néha be-begörcsölgettem... Valahogy nem állt át az agyam arra, hogy vissza kellene fognom magam, és a határidőket is tartani akartam, de szerencsére nem lett baj. :)

2013. nov. 4. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
29 hetes koromig dolgoztam. Napi 9 órát ültem. Nekem az elején esett nehezemre az ülés, mert nagyon fájt a derekam, utána bevittem a saját forgósszékemet az irodába, és azon kényelmes volt.
2013. nov. 4. 14:05
 6/12 anonim ***** válasza:

Most vagyok 38 hetes, es a heten mar nem megyek. Vizesedik a lábam nagyon, es ugyan van/volt egy doboz az asztal alatt, amin a lábam volt, mar reggelre nem ment le egyáltalán, ugyanolyan hatalmas maradt a bokam.

Amúgy jól bírtam, ülni nem volt kényelmetlen, a hasam is elfért simán, nekem nem volt kényelmetlen egyáltalán, pedig hatalmas hasam van mar :)

2013. nov. 4. 14:08
 7/12 anonim ***** válasza:
A 38 hetet még végigdolgoztam, nem volt semmi probléma a terhességem alatt.
2013. nov. 4. 14:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Te atya ég... látom nem csak én voltam ennyire bolond... Kérdező, másodiknál tuuti hogy nem fogok ilyen sokáig dolgozni... kell egy kis pihi szülés előtt!

1-es voltam

2013. nov. 4. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:
28. hétig dolgoztam. Mivel ügyvéd vagyok tárgyalásokra is jártam és ekkor már akár órákat végigülni elég kényelmetlen székeken nagyon nem volt jó. Mellesleg nem is árt egy kis pihenés a szülés előtt, mert utána arra jó pár hétig nem lesz alkalom.
2013. nov. 4. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:
33. hétig dolgoztam.
2013. nov. 4. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!