Kismamák, ti hányadik hétig dolgoztatok?
Figyelt kérdés
2017. szept. 27. 08:01
3/24 anonim válasza:
Mindhárom gyereknél a szülés előtti napig.
4/24 anonim válasza:
Pultosként 37. hétig. De én végig tökéletesen jól voltam, soha semmi panaszom nem volt.
5/24 anonim válasza:
30. hétig, de nekem sokat kellett cipekednem, szaladgálnom, emelnem, így sokat keményedett a hasam, nem voltam igazán jól...
6/24 anonim válasza:
Első terhességemnél 39. hétig.
Második terhességemnél abbahagytam 9 hetesen. Egyrészt hármas ikrekkel vagyok terhes, görcsöltem, másrészt még az ebédszünetet is elvették, az ebedemet 5 részletben tudtam megenni és hasonló kedvességék.
8/24 anonim válasza:
Veszélyeztett terhes vagyok, így egyáltalán nem dolgozhattam terhesen. Ahogy kiderült táppénzre mentem.
9/24 anonim válasza:
34 hét. Műkörmös. Dolgoztam volna tovább is de nem fértem az asztalhoz :D
10/24 anonim válasza:
5. hétig. Pedig irodában dolgozok. Barna folyásom volt és sokat görcsölt a hasam. Azóta se engedett vissza az orvos.
13+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!