Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon nem kívánom a szexet....

Nagyon nem kívánom a szexet. Meg fog ez változni?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok, és az elejétl fogva nem kívánom. A párom persze igényelné, de még arra is nagyon nehezen veszem rá magam,h. legalább neki örömet okozzak. Egyszerűen azt sem kívánom. Meg fog ez változni? 5 hete nem szeretkeztem. Járt már így valaki? A libidóm meg fog nőni? Nem magam miatt vagyok kétségbe esve, hanem csakis a párom miatt.
2010. máj. 30. 11:27
 1/7 anonim ***** válasza:

igen, velem is volt ilyen. Kb. félidöig meg is maradt, aztán 20. héttöl visszaállt a normális szintre. Ne keseredj el, nem lesz ez mindig így!:) olyat sose csinálj ami neked nem jó. Ha a párod szeret, meg fogja érteni. Ez egy más állapot, de vissza fog állni:)

22/L 25 hetes kismama

2010. máj. 30. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy meg fog változni,nekem is ugyan így volt.Lesz még olyan is,hogy a párod nem tud majd "levakarni" magáról,annyira fogod kívánni a szexet :),legalábbis nálunk volt ilyen is.Ne aggódj!
2010. máj. 30. 13:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Bárcsak ott tartanánk:) Köszi a válaszokat.
2010. máj. 30. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor én most megcáfolok mindenkit. Én is az elejétől fogva nem kívánom a szexet, most 25 hetes vagyok, de még mindig nem. Nem mindenkinél változik sajnos, pedig előtte sosem volt ilyen gondom :)
2010. máj. 30. 16:02
 5/7 anonim ***** válasza:
én is megcáfolok mindenkit:)én sem kívánom egyáltalán pedig már 32 hetes vagyok..:)pedig előtte.....:))de ez van.
2010. máj. 30. 16:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem kívántam egész terhességem alatt! 2 hete szültem, de amint hazajöttünk, és megéreztem a párom közelségét, minden érzés visszatért. Már alig várom/juk, hogy leteljen a 6 hét.
2010. máj. 30. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
En az elejen kivantam.De most 24h mar nem.Szerintem szules utan sem fogom,tapasztalatbol tudom,nekem a szoptatos hormonok is betettek ilyen teren.
2010. máj. 30. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!