Meg fog változni, hogy nem igazán kívánom az ételeket? Soha nem tudom mit egyek?!
Elég viccesen hangzik ez a kérdés, de én mindig olyan bajban vagyok. Nem igazán kívánok semmit....
Ha valaki adna étel ötleteket, akkor azt nagyon megköszönném! És szerintem ezzel másnak is segíthet! :D
Nagyon köszi!
16+5 hetes km
Nem hangzik hulyen. En 10 hetes vagyok. Nekem mindig minden budos. Sutemenyre ra sem birok nezni es meg sokminden mas is zavar.
Sokszor en is elgondolkodom, hogy mennyire undorit de ennem kell, kulonben hanyok. Most ra vagyok kattanva a kalacsra. Kenyeret a savanyu ize miatt nem tudom megenni. 2 hete minden gondolkodas nelkul kiontottem masfel liter tejet mert azt gondoltam savanyu....
Nem fozok es ha Anyum erkezik es fozni ohajt elhuzom a csikot.
Igazabol nem tudsz mit tenni. Enned kell es ha mar sokminden undorito akkor olyasmit ami neked is jo meg a babanak is.
Kaptam egy listat a heten a korhazban. Azt irtak, hogy undort es hanyingert elveszi a citrom. Szagolni vagy nyalogatni az igazi elvetemultek enni...nem tudom, hogy ez segit-e.
Én is így voltam, úgy a 20. hétig:) Húsra rá sem bírtam nézni, szinte öklendezve főztem apukának, télen a nyitott ablak mellett:)
Aztán mintha elvágták volna, mindent megkivántam, olyan moslékokat képes voltam összekutyulni és megenni, hogy attól meg apuka lett rosszul:))))
Sziasztok!
Én most vagyok így (35 hetesen), nem tudom mit egyek, mit főzzek. Ha elgondolok valamit és megcsinálom, mire kész már nem biztos, hogy meg is eszem. Eddig mindent meg tudtam enni, most sincs undorom a kajától csak nem kívánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!