Mennyi magnéziumot szedsz és meddig?
Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 11:48
1/12 anonim válasza:
37 hetes korig szedtem magnesii citricit, napi 3x 1 vagy 2 szemet, szükség szerint. A dokim 3x1-et ajánlott de voltak időszakok mikor keményedtem elég sokat, akkor azt mondta szedhetek dupla adagot.
2/12 A kérdező kommentje:
1, és mikor szültél?
2017. okt. 24. 12:48
4/12 anonim válasza:
És a 37. héten hagytam abba azt hiszem, eleinte magneb6-ot, majd magnerotot. 40+5-re szültem, és nagyon jól viseltem a terhességet.
6/12 anonim válasza:
MagneB6-ot szedek, de nem rendszeresen, csak amikor szükségét érzem. Voltak stresszesebb időszakok költöztünk, házat vetünk, hitel ügyintézés, stb... Ilyenkor előfordult keményedés, és ezen segített. Napi adagom nincs, van, hogy egy hétig hozzá sem nyúlok, de vannak napok, amikor napi 2-3 szemet is beveszek.
34 hetes vagyok, a 36. betöltött hét után már nem szeretném szedni.
8/12 anonim válasza:
37.hetes korig tervezem szedni
Most 3x2 magnesium citricit szedek mert vtak gorcseim.
Amugy 2x1 er szedtem.:)
20hkm
9/12 anonim válasza:
Én a 36. hétig tervezem szedni. Napi 3 szem Magnerot.
Most vagyok a 33. héten.
10/12 anonim válasza:
24.héttől 35.-ig napi 1-et (450mg), 35. és 36. között felet. Nem keményedek többet mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!