Babát várok, egyedül maradtam, hova tudnék menni van valami anyaotthon vagy bármi?
Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 13:58
51/65 anonim válasza:
De tudjátok inkább nyomorognék tovább szívesen mint bármikor is 1 percig is olyanná váljak mint ti! :) Annyira boldog vagyok tényleg! Boldoggá tesz a tudat hogy ki vagyok én és kik vagytok ti! :D
52/65 anonim válasza:
Majd már mindjárt eljutunk odáig is, hogy ti még kötelezni is fogjátok a kérdezőt hogy adja örökbe a gyerekét! :D :D Mit is képzel ő ha megmeri tartani?? :D
53/65 anonim válasza:
Engedd mar el jo? Te vagy a hos a minta anya. Oke. Hal istennek nem mindenki olyan mint te. Legy boldog es ne irogassal mar hulyesegeket
54/65 anonim válasza:
Azt írod 2 hónapig kellett csak 13 ezerből megélnetek. Utána mégis mi történt? Megnyerted a lottó ötöst?
Vagy a gyerekágy leteltével aláfeküdtél az összes kamionosnak az autópálya leállónál?
Kíváncsi lennék a "sikertörténetedre".
55/65 anonim válasza:
Ne légy kíváncsi az én életemre. Arról könyvet is írhatnék.. Éld a saját életed boldogan. Én tanácsot adtam a kérdezőnek. Értelmeset. Ahhoz meg nincs közötök és nem ítélkezhettek afelett ahogyan majd ő dönt.
56/65 anonim válasza:
Ez az, hogy nem adtál. 2 hónap "nélkülözés" tapasztalatával akarod bátorítani a kérdezőt.
57/65 anonim válasza:
Azért én el tudom képzelni, hogy 40 éve még 13ezer forint nagy pénz volt és sokan tengődtek ennyiből. Abban az időben persze, mikor 50 ft volt egy kiló kenyér, az ingatlanárak és az albidíjak a béka feneke alatt voltak.
Mostanra már más a pénz értéke.
58/65 anonim válasza:
Az a baj higy a bozonyos valaszolo azt mondta higy ez ket eve tortent....
59/65 anonim válasza:
Több mint 2 :) Sőt.. A kérdező sem így lett terhes hogy nincs hová mennie.. Persze hogy bátorítom. Ti miért bátorítjátok örökbeadásra? Mert nektek szart se ér a saját gyereketek élete! Igenis bátorítani kellene és reményt adni a másiknak hogy átvészeli és jobb lesz! És főképp ezt olyan tudja megtenni aki volt már hasonló helyzetben! Ti biztosan nem! Mert ti vagytok a Miss Tökéletesek. Szép nagy ház szép autó sok pénz.. Persze egy gyerek életéért cserébe... Én a 2 gyerekemmel is eltudtam érni ezt és nagyon meg is szenvedtem mindenért! És lássatok csodát gyilkolás és örökbeadás nélkül is meg van mindenünk és boldogok vagyunk. Nektek ez az egész pénz dolog meg minden csak egyszerű kifogás. Csak próbáljátok nyugtatni magatokat mert azt tettétek amit valójában nem akartatok! És hát fáj... De ezért nem kell más életét is tönkretenni
60/65 anonim válasza:
Egyébként meg szerintem most 1 valamiben egyet fogunk érteni. Már kezdem azt gondolni hogy pont erre ment ki a kérdés.. Bajban a kérdező.. Tanácsot kér. Mi itt balhézunk de ő meg egy sort se ír... Ha én kiírnék egy ilyen kérdést amikor minden nap számít biztosan többször is nézném a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!