Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok, egyedül maradtam,...

Babát várok, egyedül maradtam, hova tudnék menni van valami anyaotthon vagy bármi?

Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
31%
Én azt mondom szégyen vagy nem de húzd meg magad egy kis ideig. Legyél kedves a gyerek apjával és próbálj békülni. Gondolj a babára. Közben intézz anyaotthont. Neki tudnia nem kell.. Lehet mire jön a baba sikerül is elintézned. Kapsz majd először anyaságit.. Utána kapsz a babára havi 39 000 ft-ot. Ha van egy kis szerencséd akkor találsz valakit aki vigyáz a babádra pár órát mondjuk éjszaka vagy egy kis pénzért és elmész dolgozni éjszaka... Úgy fenn tudod tartani magatokat. Azért mondom az éjszakát mert akkor egyszerűbb mint nappal. Ne áldozd föl a babádat a sok szerencsétlen miatt aki azt tanácsolja hogy vetesd el meg add örökbe! Ők az életképtelen önző tehetetlenek akik csak magukra gondolnak de más életekre nem!!
2017. okt. 19. 23:10
 32/65 anonim ***** válasza:
86%

"Ne áldozd föl a babádat a sok szerencsétlen miatt aki azt tanácsolja hogy vetesd el meg add örökbe! Ők az életképtelen önző tehetetlenek akik csak magukra gondolnak de más életekre nem!!"

Nem, nem magunkra gondolunk, hanem a babára. Egy munkanélküli, gyakorlatilag hajléktalan anyukával biztos jó lesz felnőni, folyton nyomorogva...

Tudod te mire elég ma havi 50-60 ezer forint???

És a baba fél éves koráig NEM DOLGOZHAT! Max feketén, már ha van, aki vigyáz a babára... Utána is nehézkes megoldani, hisz nem veszik fel a bölcsibe (igen, ez a magyar valóság). És ingyen senki nem vigyáz egy csecsemőre... mint írta, senkire nem számíthat.

Szóval ideje lenne felébredni, és nem szajkózni a "majd megoldódik" dumát, hanem reálisan nézni a helyzetet.

A nullára gyereket szülni butaság, és felelőtlenség.

És 26 évesen kellene egy kis önállóság, nem pedig ilyen kiszolgáltatottan élni...

2017. okt. 20. 08:35
 33/65 anonim ***** válasza:
33%
Nekem magyarázol kedves utolsó??? Akinek se anyja se apja a gyerekek apucija lelépett szülés előtt pár hónappal és havi 13 ezer ft-ból éltem a 3 éves gyerekemmel x hónapig ?????? Vannak átmeneti nehéz idők tudod ??? és nem ti nem a babára gondoltok csupán nem vagytok képesek áldozni érte!!! Nehogy már megkelljen emelni a seggetek és megerőltetni magatokat!!! az ilyeneknek nem való gyerek pont!!! egy anya a nehéz helyzetében is a gyerekével van nem pedig eldobja vagy megöli!!!! gusztustalan!! képzeld én sem nyomorgok azóta!!! találtam normális férfit azóta 2 gyerekkel!! férjhez mentem !!! dolgozom!!! szeretetben boldogságban normális anyagi körülmények között élünk!!! öljetek meg mert nem dobtam el a gyerekem amikor nem volt semmim!!!! a világ nem áll meg!!! valahogy mindig lesz!!! egy anya tartson ki a gyereke mellett!!!
2017. okt. 20. 09:01
 34/65 anonim ***** válasza:
24%
Bocsika kimaradt hogy a kérdezővel kb egyidős terhes lehettem azokban az időkben és nekem a 3 éves kicsi is ott volt!!
2017. okt. 20. 09:03
 35/65 anonim ***** válasza:
45%
Nem ertem higy a semmire miert szuletik ennyi gyerek. Hol a felelos.gondolkodas?
2017. okt. 20. 10:19
 36/65 anonim ***** válasza:
84%

"és havi 13 ezer ft-ból éltem a 3 éves gyerekemmel x hónapig "

Na itt bukik a sztorid.

Mert ez vagy 30 éve történt, vagy valamit kihagysz a történetből.

Havi 13 ezer forintból nem lehet élni. Vagy volt saját lakásod? Kaját rezsit miből fizetted??? A kérdezőnek se munkája, se lakhatása!!!

És aki örökbe adja a gyerekét, az nem "eldobja", hanem biztosítja neki, hogy jó körülmények között fog felnőni, amit ő nem tud megadni neki...

Én 19 évesen voltam hasonló helyzetben. Volt ugyan élettársam, de egy alkoholista volt. Szüleim nincsenek, senkire nem számíthattam. Én bizony abortuszra mentem, és most 33 évesen is azt mondom, hogy ott és akkor az volt a legjobb döntés. Mert ha nem így teszek, akkor most egy albérletben tengődő szakmunkás lennék... Ahhoz képest, van több végzettségem, boldog házasságom, egy 5 éves fiam, és anyagi biztonság (saját ház, kocsik)...

A kérdező magáról sem tud gondoskodni, akkor egy babáról hogyan tudna?

2017. okt. 20. 10:30
 37/65 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom milyen jogon mersz lehazugozni. Nem állok le vitázni veled. Én tudom min mentem át és nagyon sokan mennek át ezen. Senki sem tudja mi fog előre történni. Egyszer fenn egyszer lenn! Ahogy le is írtad mi lett volna belőled.. Egy albérletben tengődő szakmunkás. Magadra gondolták csak és inkább megölted a gyereked. Pont ezt írtam előtte pedig akkor még ezt nem is tudtam rólad sem. Tehát igazam is volt! :) Legyél gazdag de gyilkos vagy dobd el a gyereked mint egy állatot. Az ilyeneknek pótolható. Majd lesz másik helyette.. Szép kis felfogás. :) Sok boldogságot!
2017. okt. 20. 10:40
 38/65 anonim ***** válasza:
45%

Én pont fordítva gondolkodom.

Azok az önző emberek, akik a nélkülözésbe, nyomorba is megszülnek egy gyereket...

És én nem a gyerekemet öltem meg, (köszi ő jól van) csak egy önállóan létezni képtelen embriót.

De abortuszellenesekkel nem vitázom, felesleges.

2017. okt. 20. 11:06
 39/65 anonim ***** válasza:
100%

"Senki sem tudja mi fog előre történni. Egyszer fenn egyszer lenn!"

Ebben egyetértek. Csak tudod az a felelős gondoskodás, ha tervezel.

Nekem is jó most az életem, de fizetünk életbiztosítást, vagyonbiztosítást, van megtakarításunk, stabil munkahelyem, nem vettünk fel felelőtlenül agyba főbe hiteleket...

Tehát nem tud olyan történni velem, amitől hirtelen földönfutó leszek...

Tehát, tudok gondoskodni a gyerekemről később is, és tervezem a jövőt, tudatosan élek. Nem pedig majd lesz valami módon...

2017. okt. 20. 11:10
 40/65 anonim ***** válasza:
95%
37 az ilyen gondolkodasu emerek miatt van annyi gyerek nyomorba meg arvahazba. Megszulom, mert elvetetni gyilkossag, de utana nevelni meg nem tudom, inkabb szorongjon, ehezzen, es eljen az utcan az a szerencsetlen gyerek. Teljesen egyet ertek az utolso valaszoloval. Elore tervezes es gondolkodas, amennyiben megtortenik a baj, hogy a leheto legjobban vegzodjon a dolog. Nem kell nyomorba szulni gyerekeket. Egyet sem, plane nem kettot...13.000 t bol ? MIkor??
2017. okt. 20. 11:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!