Babát várok, egyedül maradtam, hova tudnék menni van valami anyaotthon vagy bármi?
Jaj, más kérdéseknél meg azt válaszoljátok, hogy mindenki szoptasson 2 éves koráig, mindenki keljen éjszaka 5-ször, mindenki áldozza fel magát és az egész életét, mert a gyerek szent és mindenható. Az abortusz gyilkosság, a magzat nem csak egy sejtcsomó, szeretetre vágyik és az anyukájára, apa ne etesse éjszaka cumisüvegből mert apa neki csak egy idegen még, stb, stb, stb. Most meg, ohh, hát miért nem adod oda másoknak?! Annyira hihetetlen hogyan változnak a nézőpontok kérdésről kérdésre. Szerintetek itt tényleg az a legjobb megoldás, ha örökbeadja a gyereket? Komolyan? 26 hetes terhes, eddig készült a párjával a baba fogadására lélekben is és máshogy is, hiszen vásároltak neki. Mi a fenéért adná örökbe? A csávó is várja a gyereket. Lehet, hogy őt nem szereti és már nem akar vele lenni, de a gyereket igen. Nem olyan rossz a helyzet, hogy el kéne ajándékoznia a gyereket. Van törvényesen Apja, annak is kell a beleegyezése, nyilván nem fog ebbe beleegyezni. Máskor 16-18 éveseknek írjátok, hogy tartsa meg a gyerekét, majd lesz valahogy, itt meg szakított két ember és jó, hogy nem az örökbe.hu-t linkelitek. A kérdezőnek egyébként is van bejelentett lakcíme, ahonnan a törvény szerint sem tehetik ki, amíg nem tudja ellátni magát.
(Ettől függetlenül fogalmam sincsen, hogyan lehet megélni 13 ezer forintból, meg csak a segély a háromszorosa ennek.)
"Nem abortálni kellett volna akkor hanem alapból védekezni! Ez az én véleményem"
Szedtem gyógyszert. Csak nem minden nap mindig ugyanabban a percben... Igen, hibáztam. Komoly lecke volt, megtanultam.
Nem gondolom, hogy az egész életemet (és még egy életet) tönkre kellett volna tennem 1 hiba miatt.
De ezért nem vitatkozom veletek, mert szerintetek jobb a nyomorban nélkülözésben egy gyereknek...
És igen, teljesen más életem lett. Egy kiegyensúlyozott boldog gyereket nevelek most, nem kell napi szinten a szemébe mondanom hogy most ezt nem tudom megadni most azt (nem játékra gondolok, hanem pl úszásoktatás, egy kirándulás közben egy fagyi...stb) mert ugye 13ezerből egy fagyira sem telik. Nem kell fél 5-kor keltenem, hogy 6-ra az oviba adjam, mert a gyárban kezdődik a meló...
Igen, nekem fontos volt, hogy biztos egzisztenciába neveljem a gyerekem.
Illetve mivel SENKIM nem volt, így gyerekkel és 1 szakmunkás papírral lehetetlen lett volna kitörni. Tehát maradt az abortusz, vagy örökbe adás. De minek is magyarázkodom itt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!