Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát várok, egyedül maradtam,...

Babát várok, egyedül maradtam, hova tudnék menni van valami anyaotthon vagy bármi?

Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 13:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
45%
13 000 - ből pontosan 2 éve :) 3 hónapon keresztül! nyomorogtunk igen! Ahogy írtam egyszer fenn egyszer lenn! Nem úgy terveztem! Kb 30 hetesen hasba kellett volna szúrnom magam mert a nyomorba lettem taszítva ? Vagy örökbe kellett volna adnom a 3 éves lányom mert akkor úgy alakult ? Nem ! Nem tettem! Én ANYA VAGYOK!!! És kitartottam! Most élünk vígan boldogan nem csonka családban jó anyagi körülményekkel és boldogságban és várom a 3. babát! Attól hogy valaki jelen pillanatban nincs jó helyzetben nem lehet tudni mit hoz a jövő! Ma megölöd a gyereked holnap meg megnyered a lottót! Ahogy a korábbi válaszoló abortálta a gyerekét mert nem akart albérletben tengődni szakmunkás papírral.. Neki fontosabb volt a gazdagság mint a kis élet a szíve alatt! Gyerek mellett is lehet élni és elérni célokat! Aki képes rá és van ereje! Ő az egyszerűbb utat választotta! Gyilkolt inkább mert nehéz lett volna megemelni a hátsóját és küzdeni! :) Ennyi az egész! Én ki tudtam mászni a bajból és sok mindenki más is ki tud ha akarja és képes rá és küzd a gyerekéért! Azok az igazi anyák!!! Ezeket nevezik anyának!!
2017. okt. 20. 11:35
 42/65 anonim ***** válasza:
49%

Jaj, más kérdéseknél meg azt válaszoljátok, hogy mindenki szoptasson 2 éves koráig, mindenki keljen éjszaka 5-ször, mindenki áldozza fel magát és az egész életét, mert a gyerek szent és mindenható. Az abortusz gyilkosság, a magzat nem csak egy sejtcsomó, szeretetre vágyik és az anyukájára, apa ne etesse éjszaka cumisüvegből mert apa neki csak egy idegen még, stb, stb, stb. Most meg, ohh, hát miért nem adod oda másoknak?! Annyira hihetetlen hogyan változnak a nézőpontok kérdésről kérdésre. Szerintetek itt tényleg az a legjobb megoldás, ha örökbeadja a gyereket? Komolyan? 26 hetes terhes, eddig készült a párjával a baba fogadására lélekben is és máshogy is, hiszen vásároltak neki. Mi a fenéért adná örökbe? A csávó is várja a gyereket. Lehet, hogy őt nem szereti és már nem akar vele lenni, de a gyereket igen. Nem olyan rossz a helyzet, hogy el kéne ajándékoznia a gyereket. Van törvényesen Apja, annak is kell a beleegyezése, nyilván nem fog ebbe beleegyezni. Máskor 16-18 éveseknek írjátok, hogy tartsa meg a gyerekét, majd lesz valahogy, itt meg szakított két ember és jó, hogy nem az örökbe.hu-t linkelitek. A kérdezőnek egyébként is van bejelentett lakcíme, ahonnan a törvény szerint sem tehetik ki, amíg nem tudja ellátni magát.

(Ettől függetlenül fogalmam sincsen, hogyan lehet megélni 13 ezer forintból, meg csak a segély a háromszorosa ennek.)

2017. okt. 20. 11:37
 43/65 anonim ***** válasza:
6%
Jöhet aztán az alkoholista kifogással! Lehet ezzel nyugtatni a lelket! Nem abortálni kellett volna akkor hanem alapból védekezni! Ez az én véleményem! A vitát lezártam! Én adtam tanácsot a kérdezőnek és ennyi! Az ő szíve joga dönteni! De ahogy gondolom ő is ANYA! Ezért kért tanácsot és segítséget! Mert nem szeretné se feldarabolni a gyerekét sem pedig eldobni mint egy kutyát! A további megjegyzéseiteket és cáfolásotokat meg tartsátok meg magatoknak! Ítélkezzetek magatok felett és ne azok felett akik akarják a gyereküket!!!
2017. okt. 20. 11:40
 44/65 anonim ***** válasza:
20%
A 13 000 ft a havi jövedelmem volt. A családi pótlék! Természetesen küzdöttem és kotorásztam a pénzt mindenhonnan ahonnan csak tudtam akitől csak tudtam kértem és kértem és kerestem a megoldásokat! Nagyobb volt az akaratom és a szeretetem a gyerekeim iránt mint az EGO-m !
2017. okt. 20. 11:44
 45/65 anonim ***** válasza:
91%
Akkor mégsem 13.000-ből éltél, ugye?
2017. okt. 20. 11:54
 46/65 anonim ***** válasza:
0%
Hivatalosan annyiból kényszerültem megélni! Magamnak köszönhetően az akaratomnak és a kitartásomnak sikerült átvészelnem a nehezebb hónapokat is + olyankor még ha csak egy barát is de 1000 ft-ot adott már annak hálás voltam! Majd ha esetleg ti lesztek ebben a helyzetben akkor megtudjátok mi ez! De nem kívánom! Ja és hihetetlen de ki tudja mit hoz a jövő! Földönfutó lehet mindenkiből! Nincs olyan hogy nem!
2017. okt. 20. 13:26
 47/65 anonim ***** válasza:
62%

"Nem abortálni kellett volna akkor hanem alapból védekezni! Ez az én véleményem"

Szedtem gyógyszert. Csak nem minden nap mindig ugyanabban a percben... Igen, hibáztam. Komoly lecke volt, megtanultam.

Nem gondolom, hogy az egész életemet (és még egy életet) tönkre kellett volna tennem 1 hiba miatt.

De ezért nem vitatkozom veletek, mert szerintetek jobb a nyomorban nélkülözésben egy gyereknek...

És igen, teljesen más életem lett. Egy kiegyensúlyozott boldog gyereket nevelek most, nem kell napi szinten a szemébe mondanom hogy most ezt nem tudom megadni most azt (nem játékra gondolok, hanem pl úszásoktatás, egy kirándulás közben egy fagyi...stb) mert ugye 13ezerből egy fagyira sem telik. Nem kell fél 5-kor keltenem, hogy 6-ra az oviba adjam, mert a gyárban kezdődik a meló...

Igen, nekem fontos volt, hogy biztos egzisztenciába neveljem a gyerekem.

Illetve mivel SENKIM nem volt, így gyerekkel és 1 szakmunkás papírral lehetetlen lett volna kitörni. Tehát maradt az abortusz, vagy örökbe adás. De minek is magyarázkodom itt...

2017. okt. 20. 13:28
 48/65 anonim ***** válasza:
0%
Igen menj máshová magyarázkodni! :)
2017. okt. 20. 13:48
 49/65 anonim ***** válasza:
78%
Hat Te is menj mashova magyarazkodni itt a nagy ANYAI onerzetedet. NEm attol leszel jo anya hogy nyomorba szulsz, Megtratod mert nem gyilkolsz. Magyrazhatod, de itt ket kulon allaspont an ami sosem fog kozos nevezore jutni. Kinek mi.
2017. okt. 20. 13:57
 50/65 anonim ***** válasza:
12%
Hello nem nyomorgunk nem zavar?
2017. okt. 20. 15:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!