Ha a baba feje be van illeszkedve a magzatviz nem tud elönteni, csak szivarogni?
Figyelt kérdés
hallottam egy pukkanast a pocakombol! Azota olyan furan vagyok, de egyelőre nincs semmi különös!2017. okt. 13. 14:19
11/25 A kérdező kommentje:
valami van, nem nagyon fajdalmas fajasszerű, mint mensikor! De nekem az se fajdalmas! Viszont a joslok baromira fajdalmasak voltak! akkor most nem tudom mi ez, elmegyek fürdeni aztán kiderul
2017. okt. 13. 16:18
12/25 anonim válasza:
Felso burokrepedesnel szivaroghat a viz foleg ha leulsz pl ha pisilsz miutan vegeztel meg csoroghat vmi na az magzatviz. Ilyenkor allo burokkal mesz be es majd megrepesztik.
13/25 anonim válasza:
Utso vagyok: felso burokrepedesnel nem fig elonteni a viz csak szivarog picit a baba feje mint egy dugo eltarja az utat
14/25 A kérdező kommentje:
már megyünk be rosszul lettem, lehet a hegemmel van gond remelem nem azt hallottam pukkanni! mar el volt vekonyodva!
2017. okt. 13. 17:01
15/25 anonim válasza:
Kitartás szorítok! Majd ha tudsz írj , hogy mi a helyzet!
18/25 A kérdező kommentje:
a baba kiszedte a fejet es elfordult, emiatt voltak fura tüneteim!
2017. okt. 14. 03:38
20/25 A kérdező kommentje:
38 hetre jött 4,5 kg 60cm :)
2017. okt. 15. 03:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!