Ma voltam dokinál, megnézett UH-n, a baba lefelé van fordulva, a feje be van illeszkedve, jó lenn van, meg van nyílva a méhszáj. Vajon ki tudom hordani végig a kisfiamat? Különben holnap töltjük a 38 hetet.
Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 18:05
1/4 anonim válasza:
Végig? Jól bírod.. :) Ilyenkor már nyugodtan megszülheted, semmi baja nem lenne a babának.
Részemről én már mennék szülni...
Egyébként még simán bent maradhat a babád 2-3 hétig.
Üdv, 38 és fél hetes.
2/4 anonim válasza:
De jó neked! Én szerdára voltam kiírva, teljesen zárva vagyok, és még le sem szállt a babócám. Már úgy túl lennék rajta.... Amúgy a sógornőm vagy két hétig nyitva volt, mielőtt megszült. Szóval szerintem van rá esély, hogy ki tart a 40. hétig. Kitartást, és szép szülést!
3/4 anonim válasza:
Én az első babámnál (is) már a 36. héten kinyíltam, nemsokára rá beilleszkedett a feje, a nyákdugó a 39. héten távozott, de csak a 41. hétre szültem -akkor is úgy, hogy meg kellett indítani. Szóval emiatt ne aggódj, simán kihordhatod végig! :) 38 hetes
4/4 A kérdező kommentje:
Először is köszi a válaszokat. Azért aggódtam a kihordás miatt, mert egyrészt még gombás fertőzés elleni kezelésen vagyok, másrészt a saját dokimmal szeretnék szülni, mivel veszélyeztetett terhes voltam (két spontán vetélés után). A dokim pedig más városból ingázik és vele úgy beszéltük meg, hogy dec. 8-án fektet be és valószínű beindítja a szülést. Na persze ha hamarabb beindulna, azért jönne rögtön, csak az már olyan ciki, hogy pláné éjjel telefonáljak utána. Köszi még egyszer a válaszokat és mindenkinek jó babavárást!
2008. nov. 30. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!