Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bal oldali vesegörcs?

Bal oldali vesegörcs?

Figyelt kérdés

Ma 2 napja hogy nagyon begörcsöl a bal oldalamnál szerintem a vesémnél tegnap voltam ügyeleten korházba de ott nem mondtak semmit haza küldtek baba jolvan és menjek háziorvoshoz ,lehet hogy vesemedence gyulladás félek hogy meghalunk én is és a baba is

24hetes kismama

2017. okt. 2. 09:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , aranyosak vagytok és megértem hogy mások szerint ez már beteges aggodás de annyit vártam a babára és eddig annyira probáltam vigyázni magunkra hogy nem értem mi lehet , de délután 3 örül kiderül és irok mindenképp! :)
2017. okt. 2. 11:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Voltam háziorvosonál, vizelet vizsgálatot kért és abból derül ki hogy gerinc vagy vese probléma ..De igazábol járásra erősödik , pihenésre mulik szoval nem tudom kiváncsi leszek
2017. okt. 2. 15:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Szedj magnéziumot és pihenj ☺ és ne idegeskedj ☺
2017. okt. 2. 19:13
 14/14 A kérdező kommentje:
Voltunk tegnap 4 D uh-n a baba sokat mozog és nagyon szépen fejlődik és nagyon cuki a vizsgáló ránézett a vesémre amelyik oldalon fáj de azt mondta nem lát semmit, sem pangást szoval kiváncsi vagyok mitől van
2017. okt. 4. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!