Vesegörcs 25 hetesen? Veszélyezteti a babát?
Szia
nekem nem vese, epekovem van! Eddig háromszor volt gorcsom elég erős. . 6-8oran át tartó. Baba közben lubickolt jól érezte magát. Nekem kiveszik amint megszuletett a kislányom mert nagy és sok . . Addig dietazom és max nospat szedhetek be...
Ezt a vesegircsot meg ne valószínűségre mondják hanem vizsgálták ki, kell egy diagnózis róla. Gondolom az sem olyan kellemes mint az epe görcs. .
Tudniuk kell, hogy nincs benne kő vagx bármi mert pl. Nekem ha rosszabodik mielőtt kihordanam a babát ki kell venni.. és nem mindegy meg mennyi ideig van a pocimban. Még 4hetet minimum ki kell birnunk egybe!
Ne aggódj, csak vizsgálták ki! :)
31hkm
Köszi a valaszokat, megnyugodtam kicsit.
Meg tart a kivizsgalasom, holnapig meg biztos, hogy bent tartanak a korhazban, egyelore konkret diagnozist nem kaptam...talan holnap.
Bar egyre kevesbe de este azert meg fajt...
Koszonom h leirtatok a torteneteiteket!
Szia!
Hogy érzed magad? Jobban vagy?
Nekem is vesegörcsöm volt az egész terhességem során. Kb. 16 hetesen görcsölt be először, én is voltam 4 napot miatta kórházba. Nekem azt mondták, hogy a baba ráfekszik a vesémre. Azt mondták, hogy szedjek nospát és feküdjek a másik oldalamra. Aztán egy idő után elmúlt, majd jelentkezett a másik oldalon. Akkor is megvizsgáltak, annyira fájt, hogy mozdulni nem bírtam. De semmi újat nem tudtak mondani. Időnként most is begörcsöl, 38 hetes vagyok. A babám jól van, és már nagyon várom, hogy megszülessen.
Sok örömet kívánok neked! Kitartás...
Szia Kedves Utolsó válaszoló!
Ma megint jobban görcsölt mint eddig, kaptam fajdalom csillapitot de ezen kivul nem mondtak mast, csak, hogy igyak rengeteget es meg par napig itt leszek...
Koszi, h megirtad, hogy Veled mi volt eddig, a torteneted erot ad nekem mert mara mar elegge le vagyok sujtva es aggodom nagyon a babam miatt... Renelem mi is kihuzzuk a 38. Hetig, mint Ti!
Gyanitom, h nekem is a baba fekudhetett a vesemre, plusz sztem en is tehetek rola, mert hetek ota folyamatosan a bal oldalamon alszom...es pont ott faj...
Szoval komplikalt a dolog...
Neked kitartást kivanok igy a vegere, orulok h jol vagytok es oromteli babazast kivanok a kovetkezo idokre! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!