Terhesség alatti vesegörcs mikor szokott jelentkezni?
Nekem 9 hetesen volt vesegörcsöm (sajna amúgy is hajlamos vagyok rá). Összevissza küldözgettek (ügyelet, urológia, nőgyógyászat). Végül a nődoki adott algopyrin-nospa injekciót. És mondta, ha ilyen van, akkor nospát vegyek be, és vmilyen fájdalomcsillapítót. Kérdeztem,h nem lesz-e baja a babának. Mondta,h nem (ha nem rendszeresen szedi az ember), 1-2szer bármilyen vény nélküli fájdalomcsillapítót be lehet venni. Azt is mondta,h sokkal többet árt a babának, ha kismamának fájdalmai vannak a stresszhormonok miatt. Ne aggódj! Ha mást nem is, panadolt vegyél be (ez a leginkább ajánlott fájdalomcsillapító kismamáknak)!
Az injekció után még 3-4 napig szedtem nospát, aztán el is múlt a vesegörcs. No meg rengeteg folyadék, vesetisztító tea. Jobbulást Neked!
34hkm
Szia! Nekem 6 hónaposan jött elő pedig ittam eleget és mindent ugy csinàltam ahogy kelett,de sajnos nàlam 2hét nőgyógyászat lett és utàna se mult igy egy spiràlt helyeztek fel ami àltal letudott jönni a vesekő és elmultak a fàjdalmaim.A doki mondta ritka az ilyen eset de igyàl sokat és ha pisilned kell akkor ne tartsd vissza menj el.
Szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!