Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti vesegörcs...

Terhesség alatti vesegörcs mikor szokott jelentkezni?

Figyelt kérdés
Ti mivel enyhítettétek? Pénteken voltam dokinál 5-6hetesre tippelte a babát, 2 hét múlva kontroll.... de most nagyon begörcsölt a vesém! Lehet a baba miatt?

2014. febr. 9. 09:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem 9 hetesen volt vesegörcsöm (sajna amúgy is hajlamos vagyok rá). Összevissza küldözgettek (ügyelet, urológia, nőgyógyászat). Végül a nődoki adott algopyrin-nospa injekciót. És mondta, ha ilyen van, akkor nospát vegyek be, és vmilyen fájdalomcsillapítót. Kérdeztem,h nem lesz-e baja a babának. Mondta,h nem (ha nem rendszeresen szedi az ember), 1-2szer bármilyen vény nélküli fájdalomcsillapítót be lehet venni. Azt is mondta,h sokkal többet árt a babának, ha kismamának fájdalmai vannak a stresszhormonok miatt. Ne aggódj! Ha mást nem is, panadolt vegyél be (ez a leginkább ajánlott fájdalomcsillapító kismamáknak)!

Az injekció után még 3-4 napig szedtem nospát, aztán el is múlt a vesegörcs. No meg rengeteg folyadék, vesetisztító tea. Jobbulást Neked!

34hkm

2014. febr. 9. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja. Utolsó kérdésedre válaszolva: még nem igazán lehet a baba miatt, hiszen Ő még nagyon pici ahhoz, h nyomjon bármit is!
2014. febr. 9. 09:54
 3/4 anonim válasza:

Szia! Nekem 6 hónaposan jött elő pedig ittam eleget és mindent ugy csinàltam ahogy kelett,de sajnos nàlam 2hét nőgyógyászat lett és utàna se mult igy egy spiràlt helyeztek fel ami àltal letudott jönni a vesekő és elmultak a fàjdalmaim.A doki mondta ritka az ilyen eset de igyàl sokat és ha pisilned kell akkor ne tartsd vissza menj el.

Szép estét

2014. febr. 9. 21:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Keveset iszom sajnos...de igyekszem. Pisit nem tartom vissza, éjjel 2-3szor is kimegyek! Tegnap begörcsölt a vesém, aztán elmentem pisilni és a bugyimon volt egy világos barna folt, nagyon megijedtem. De azóta se a papíron se a bugyin nem volt! Remélem nem lesz baj....
2014. febr. 10. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!