Mennyire gyakori a vesegörcs a terhesség vége felé?
Figyelt kérdés
Már nem tudom, hogy tényleg vesegörcs-e, csak helyileg ahhoz van közel (baloldalt, hátul). Rohamszerűen jön elő, mintha egy kés hegyével a húsig hatolnának, iszonyatosan fáj. Vizelet és a pisilés rendben. Viszont már a baloldalamon se tudok feküdni, mert rögtön előjön. (emellett vannak jóslófájások is, de rendszertelenül). Normális ez a szúró fájdalom? (40+4 hetes)2008. dec. 28. 21:09
1/6 anonim válasza:
sztem ez nem vesegörcs hanem mindjárt szülni fogsz
2/6 A kérdező kommentje:
Jaj, már nagyon szeretném :) De normális, hogy ennyire élesen fáj?
2008. dec. 28. 21:58
3/6 anonim válasza:
Szia!
Sajna én átestem vesegörcsön, bár csak 30 hetes voltam. Vizelet, pisilés rendben volt, viszont olyannyira görcsölt a vesém, hogy ügyeleten kötöttem ki. Onnan a kórházba küldtek, útközben hánytam már a fájdalomtól.
A kórházban kapásból megvizsgáltak, hogy nem-e a méhszáj nyílik. De szerncsére nem! 3 napig bent feküdtem, kaptam nospa-algopirin szurit, és elmúlt. UH-t is csináltak, de vesekőnek nem volt nyoma.
Viszont a barátnőm úgy járt, hogy vesegörcs után kórházban kötött ki,és megszületett a kisfia.
Ha már betöltötted a 40.hetet, és vesegörcsöd van, IRÁNY A KÓRHÁZ!
Drukkolok:)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tapasztalatokat! Az a gond, hogy nem Magyarországon vagyok, és itt az a szokás, hogy 3 dolog miatt mehetnék a kórházba (1, ha elfolyt a magzatvíz 2, ha nem érzem a babó mozgását 3, rendszeres fájásaim vannak) Már hívtam a kórházat, annyit mondtak, hogy vegyek be paracetamolt... Most egy ideje csökkent, de ha megint előjön erősen, akkor megyek a kórházba...
2008. dec. 29. 16:57
5/6 anonim válasza:
Érdekes egy kórház lehet...
Ma hogy vagy? Remélem minden oké:) Esetleg már meg is született a babócád:)
6/6 A kérdező kommentje:
Szia, még egyben vagyunk. A tegnapi nap meg a mai (idáig) csendes volt. Nemcsak a vesegörcs tűnt el, hanem a jóslófájások is. Babamozgás megvan. (ez a kórház Angliában van, és az egész egészségügy fura itt. Persze van jó része és van rosszabb). Holnap lesz egy vizsgálat, remélem ott többet megtudok. Hú, de nehéz várni...
2008. dec. 30. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!