Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok arról, mikor az...

Mit gondoltok arról, mikor az emberek gratuláció után megkérdezik hogy "És terveztétek? "

Figyelt kérdés
Még csak 4 hetes vagyok tehát most derült ki csak. Még csak egy nagyon jó barátnőmnek mondtam el, mert ő is elújságolta hogy babát vár. Na rá is kérdezett hogy "és terveztétek vagy így alakult?" Válaszoltam hogy igen terveztük. Nem haragudtam meg rá mert van olyan közel hozzám hogy megkérdezze, meg láttam hogy örül meg nem rosszindalutból kérdezte. Na nem akarok hosszú lenni de tudom hogy most nagyon sokan fogják majd megkérdezni kíváncsiskodásból, terveztük-e. (Mivel 2.5 és 1 évesem mellé jön a harmadik.) Hogyan tudnám leszerelni őket finoman, én nem vagyok olyan hogy beolvassak nekik.. de valami ködös mondat ami után nem kérdezősködnek, olyan válaszoltam is meg nem is..? Nektek volt ilyen hogy megkérdezték? Mit válaszoltatok? Én azért nem szeretnék erre válaszolni mert társasházban lakom és tudom hogy körbemegy úgyis a híre ha mondok valami konkrétat.
2017. okt. 2. 04:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Védekezés ellenére is becsúszhat ! Véletlenül oda kérdőjelet raktam az előbb !
2017. okt. 3. 05:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom mondta,hogy a tabletta nem véd 100 -százalékosan és előfordulhat melle,hogy becsúszik a baba.
2017. okt. 3. 05:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de elég hisztis nő lehetsz,ha ezen így kiakadsz ! Akkor mi lesz egy komolyabb dolognál ? Nekem így látatlanban is unszimpatikus vagy, nem lennék a párod . Nagyon relatív,hogy mi a tervezett és mi nem az !
2017. okt. 3. 05:23
 14/16 A kérdező kommentje:

Kosz utolso meg szerencse h nem a ferjem vagy :D

Amugy lehet h ez most hiaztisnek hangzik. De azert tettem fel a kerdest mert en nem szeretnek erre valaszolni de valahogy megis kell ha felteszik es nen akarok bunko lenni.

2017. okt. 3. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Tőlünk mindenki megkérdezte eddig, mert nem régóta vagyunk együtt a párommal, így kézenfekvő a kérdés. Pedig igenis terveztük :) Engem ez a dolog nem bánt. Az sokkal inkább bántott mikor a nővéremék jelentették be a babát, és egy kedves rokon megjegyezte: "hát igen, csak egyszer nem figyelsz oda, és már jön..." Ő nem tudja milyen régóta szerették már a babát, rendesen nekem esett rosszul ez a megjegyzése.

2017. okt. 4. 10:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó de paraszt!! Ezt biztoa bunkosagbol mondta normalis ember nem mond ilyet!
2017. okt. 4. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!