Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megkérdezik, hogy fogják...

Ha megkérdezik, hogy fogják hívni a babát, ti megmondjátok? Ha nem mondjátok el, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 15:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem mondjuk meg, mert nem akarom, hogy lebeszéljenek arról, amit szeretnénk.
2013. okt. 24. 15:02
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Én megmondtam. Nem igazán tűrtem ellenvetést, nem érdekeltek a vélemények!!!!
2013. okt. 24. 15:02
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan tudjuk, mi lesz a neve, ezért válaszolok a kérdésre. Nem adunk mások véleményére, a mi gyerekünk.
2013. okt. 24. 15:03
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi megmondtuk. Soha senki nem akart lebeszélni róla, persze az is igaz, hogy nem valami ismeretlen, túl különleges nevet választottunk a fiunknak.
2013. okt. 24. 15:04
 5/29 anonim ***** válasza:
80%

Első gyereknél megmondtuk, nagy hibának bizonyult. Átlagos nevet választottunk, nem különlegeset és mégis jöttek a beszólások, vagy csak lesajnáló arcok (meg néhány tetszés is, nem tagadom), úgy éreztük, hogy ez felesleges tortúra, főleg ha közel álló rokontól/baráttól jött a kritika.

A többi gyereknél már nem mondtuk meg előre, és így volt ez jó, mert amikor már látják a kicsit, akkor más sokkal könnyebben beveszi a gyomruk, még a különlegesebb/ritkább nevet is, mert olyat is választottunk.

2013. okt. 24. 15:05
 6/29 anonim ***** válasza:
78%
Én az utolsó hónapban árultam el :) Előbb nem akartam, amúgy is az utolsó hónapban lett végleges. Amikor már megvolt a döntés, nem titkolóztunk :)
2013. okt. 24. 15:06
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy elmondjuk, mivel már eldöntöttük.:)
2013. okt. 24. 15:06
 8/29 anonim ***** válasza:
45%
Amikor még volt 4-5 lehetséges név,akkor megmondtuk,de mindről lebeszélni akartak.Így amikor kiválasztottuk a nevet,azt nem mondtuk meg,csak,hogy majd megtudják amikor megszületik,így nem tudtak közötködni. (még testvérnek,szülőnek se mondtuk meg,ők se jobbak)
2013. okt. 24. 15:07
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkinek elmondom, aki kérdezi, hogy Olivér lesz a neve. Az idegesít csak, ha néha pofákat vágnak, hogy az meg milyen név, meg miért nem választunk szebb nevet neki...De senki véleménye nem érdekel. :-)
2013. okt. 24. 15:09
 10/29 A kérdező kommentje:

Nekunk volt mar nev, egyedul a 4 eves noverenek mondtuk el, de uuugy nem tetszett neki, akarhogy is probalgatta, hogy nem azt valasztjuk. :) o mondott egy jot, valoszinu az lesz .

De mi akarmit is mondunk: jajjj nemar, ezt meg ezt ugy hivjak, fojjj meg autonev, meg olyan mintha "...-t" mondanad, "..." jut rola eszembe.miert nem adjatok neki ezt a nevet, a ket mama a sajatjat erolteti, jeeeezus...... :)

A parom unokahuganak egyszer elkotyogtuk, ha tudjuk sem mondjuk meg... Na o annal jobban erolteti... Mindenkinek a valszunk, hogy meg nem tudjuk...

2013. okt. 24. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!