Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megkérdezik, hogy fogják...

Ha megkérdezik, hogy fogják hívni a babát, ti megmondjátok? Ha nem mondjátok el, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 15:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Nem mondtuk el senkinek (a szüleinken kívül), mert az elsőnél az apukája szerette volna, ha az o nevet kapja meg. Náluk amúgy is hagyomány ez, ebből következik, hogy nem modern, most divatos névről van szó.

Hat ne tudjatok meg, milyen beszólásokat kaptunk... Szóval akkor megfogadtuk, hogy megtartjuk inkább magunknak a nevet

2013. okt. 24. 16:00
 12/29 anonim ***** válasza:

Én minden hülye kérdésre válaszoltam a terhesség alatt, amiket feltettek. Meddig fogok szoptatni, terveztük-e, stb stb. Mivel úgyis a saját fejem után megyek, szerintem nyugodtan próbálkozhat bármilyen kérdésben lebeszéléssel az adott illető, nem fog sikerrel járni. Ha nagyon unom a témát, ráhagyom, hogy majd meglátjuk.

A gyerekemnek amúgy tömeg neve van, rengeteg ilyen nevű gyerkőcöt ismerek. De egyszerűen nem volt más ötletünk. Már nagyon régóta tetszett ez a név, nem tehetek róla, hogy azóta divatba jött.

2013. okt. 24. 16:10
 13/29 anonim ***** válasza:

Amikor megtudtuk,hogy lany lesz es megkerdezte valaki,elmondtam.

De megbantam.

Nem tudom miert.

De mindegy is,mert megsem ugy fogjak hivni.

Ha most megkerdezik,azt mondom tervezes alatt.Vagy,hogy tudjuk,de mindenki megtudja,amikor eljon az ideje.

2013. okt. 24. 17:25
 14/29 anonim ***** válasza:
Igen, elmondtuk. Nem érdekelt, hogy másoknak tetszik-e, az volt a lényeg, hogy nekünk tetszett.
2013. okt. 24. 18:44
 15/29 anonim ***** válasza:

mi is elmondjuk.nem érdekel ki mit gondol ha valaki beszol először csak csunyan nézek ha fojtatja simán beszolok vagyok olyan bunko :)

volt mar ra példa hogy rövidre zártam a név kérdést annyival hogy nem muszály megismernie és a nevén szolitania ha ekkora probléma a számára. nem fogunk belehalni.

tudom bunko vagyok de nehogymár beleszoljanak mikor én se szidom az ő gyerekeik nevét...pff. egyesek sokat képzelnek magukrol. én meg pont le*arom

:)

2013. okt. 24. 18:57
 16/29 anonim ***** válasza:
ja még annyi hogy tök átlagos nevekröl van szo nem pedig valami rikárdo vagy ilyenek. István és Boglárka. Most ebben mi a rosz? akinek beszoltam az aztmondta a Bogi kutyanév. na....nem kellett több.
2013. okt. 24. 19:00
 17/29 anonim ***** válasza:
Most lanyom lesz,de ha a kovetkezo,ha fiu lesz,akkor tuti Istvan:)
2013. okt. 24. 19:12
 18/29 A kérdező kommentje:

Akkor nem csak en vagyok igy ezzel a kerdessel, a parom ujsagolni akarta, de aztan megertette, hogy miert nem kene... :)

Nekunk a Balogh-hoz kellene lánynév... Emíliára vagy Viktóriára gondoltunk...

Szerintetek? Egyéb ötlet? :)

2013. okt. 24. 21:11
 19/29 anonim ***** válasza:

Most még nem vagyunk biztosak a névben, de én afelé hajlok, hogy ne mondjuk meg. Az első fiamnál elmondtuk és egy idő után baromi fárasztó volt azt hallgatni, hogy kinek milyen ilyen nevű ismerőse van, akit mennyire kedvel, hogy megy ez a vezetéknevünkhöz, hogyan lehet becézni, vagy egyszerűen csak a pofahuzogatást kaptuk. (Totál átlagos nevet választottunk egyébként)

Semmilyen szinten nem zavart be vagy tántorított el, az maradt a neve, amit választottunk, de akkor is roppant unalmas volt ezt átélni.

Úgysem marad már igazán meglepetés semmi sem, annyi uh van a szülésig, a nemét is tudjuk, így legalább lesz valami plusz a születésekor a többiek számára.

2013. okt. 24. 21:52
 20/29 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem mindkét név tetszik, talán abban a sorrendben, ahogy írtad őket(Se nem tucat, se nem annyira különleges, hogy az már kifogásolható legyen, teljesen tökéletes. :)) Nem hiszem, hogy bele kellene/lehetne kötni.

(Persze aki kötekedni akar, az úgyis fog, ezen nem tudsz változtatni)

Nekünk fiunk lesz, Gergő. Ez talán még eggyel inkább tucat név, de a vezetéknevéhez (Fogarasi) egyszerűen annyira tetszik, hogy mást már el sem tudok képzelni. :)

Mi elmondtuk annak aki kíváncsi volt, de senki sem kötekedett/okoskodott bele, talán azért mert az apukája, és én is elég erős egyéniségek vagyunk, esélyt sem adnák aggályoknak. :)

Nagyon boldog babavárást kívánok Neked, emiatt szerintem ne aggódj. :)

2013. okt. 24. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!