Ha megkérdezik, hogy fogják hívni a babát, ti megmondjátok? Ha nem mondjátok el, akkor miért nem?
Nekem a Viki valamiért jobban tetszik. Lehetne még esetleg Réka vagy Petra. Szerintem az is jo a Balogh hoz. De eddig a Viki a befutó.
Amugy nállunk is ugy néz ki kislány lesz. Mikor belekeztünk a babaprojektbe Luca és Pisti de mikor megtudtam hogy terhes vagyok valamiért már nem akartam a Lucát igy Bogi lesz ha valoban lány. Itt az ideje hogy ugy istenigazábol megmutassa van e valami a lába közt mert az orvos nem merte 100%osan kijelenteno hogy lány. olyan kis szégyenlős volt.
20hkm
Fogarasi Gergő- abszolút tuti, telitalálat név!! Iszonyú jó!! Pedig a Gergő név nekem sosem tetszett- de ezzel a vezetéknévvel nagyon is!!! :)) Gratula!!
És nekem a Balogh Emília is nagyon tetszik!!
Gratulálok a kicsikhez!
Mi is megmondtuk, hogy Hunor lesz a fiunk neve... kaptunk hideget meleget- itt is sok kérdés van a Hunor névről- el lehet olvasni hogy mennyien fikázzák, rondázzák... Meg hogy kutyanév ilyenek... és tucat is persze.
A másik két fiunk nevét jóval később árultuk el, azt is csak a közelebbi ismerősöknek. ÉS akárki akármit modott, nem tántorodtunk el, kitartottunk a választottjaink mellett.
Tesómék nem árulják el, mert igaz mindjárt szül, de abszolút nem gondolkodtak még el rajta, hogy mi legyen a kicsi neve!! Azt mondták, majd ha meglátják a szülőszobán, akkor eldöntik. Azért biztos vannak nevek, amik tetszenek nekik, de nem faggatjuk őket- az ő dolguk. :))
Képzeld, 24-es, a Gergő mellett a Hunor a másik kedvenc nevem (csak így hívják a párom legjobb barátját, ezért ezt mi inkább jegeltük. :)), így azt kell mondanom, ne halgass senkire, szerintem nagyon jó nevet választottatok a picinek!! :)
20-as voltam
20-as- köszi, Hunort már nem változtatjuk meg, mert már 5éves!! És az oviban sincs rajta kívül több Hunor a 3nagycsoportban...
Nem változtattuk meg!! :)))
24es voltam!!
Kérdező, ti milyen nevet választottatok, elárulod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!