Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megkérdezik, hogy fogják...

Ha megkérdezik, hogy fogják hívni a babát, ti megmondjátok? Ha nem mondjátok el, akkor miért nem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 15:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nekem a Viki valamiért jobban tetszik. Lehetne még esetleg Réka vagy Petra. Szerintem az is jo a Balogh hoz. De eddig a Viki a befutó.

Amugy nállunk is ugy néz ki kislány lesz. Mikor belekeztünk a babaprojektbe Luca és Pisti de mikor megtudtam hogy terhes vagyok valamiért már nem akartam a Lucát igy Bogi lesz ha valoban lány. Itt az ideje hogy ugy istenigazábol megmutassa van e valami a lába közt mert az orvos nem merte 100%osan kijelenteno hogy lány. olyan kis szégyenlős volt.

20hkm

2013. okt. 25. 07:08
 22/29 anonim ***** válasza:
54%
Én nem fogom elmondani innentől senkinek. Mi különleges nevet választottunk, és mindenkitől jönnek a beszólások hogy miért szívatjuk stb stb. Innentől senkinek nem mondjuk el. Majd meglátják ha megszületett. Beleszerettem ebbe a névbe és fáj hogy számomra fontos emberek nem értik meg hogy a mi gyerekünk, én fogom kihordani és jogom/jogunk van úgy hívni ahogy szeretnénk.
2013. okt. 25. 11:03
 23/29 anonim ***** válasza:
Ja, és ami neked tanács/ötlet, a Balogh-hoz szerintem a Lilien is nagyon szép név :) Előző voltam.
2013. okt. 25. 11:04
 24/29 anonim ***** válasza:

Fogarasi Gergő- abszolút tuti, telitalálat név!! Iszonyú jó!! Pedig a Gergő név nekem sosem tetszett- de ezzel a vezetéknévvel nagyon is!!! :)) Gratula!!

És nekem a Balogh Emília is nagyon tetszik!!

Gratulálok a kicsikhez!

Mi is megmondtuk, hogy Hunor lesz a fiunk neve... kaptunk hideget meleget- itt is sok kérdés van a Hunor névről- el lehet olvasni hogy mennyien fikázzák, rondázzák... Meg hogy kutyanév ilyenek... és tucat is persze.

A másik két fiunk nevét jóval később árultuk el, azt is csak a közelebbi ismerősöknek. ÉS akárki akármit modott, nem tántorodtunk el, kitartottunk a választottjaink mellett.

Tesómék nem árulják el, mert igaz mindjárt szül, de abszolút nem gondolkodtak még el rajta, hogy mi legyen a kicsi neve!! Azt mondták, majd ha meglátják a szülőszobán, akkor eldöntik. Azért biztos vannak nevek, amik tetszenek nekik, de nem faggatjuk őket- az ő dolguk. :))

2013. okt. 25. 13:56
 25/29 anonim ***** válasza:

Képzeld, 24-es, a Gergő mellett a Hunor a másik kedvenc nevem (csak így hívják a párom legjobb barátját, ezért ezt mi inkább jegeltük. :)), így azt kell mondanom, ne halgass senkire, szerintem nagyon jó nevet választottatok a picinek!! :)

20-as voltam

2013. okt. 28. 15:02
 26/29 anonim ***** válasza:

20-as- köszi, Hunort már nem változtatjuk meg, mert már 5éves!! És az oviban sincs rajta kívül több Hunor a 3nagycsoportban...

Nem változtattuk meg!! :)))

24es voltam!!

Kérdező, ti milyen nevet választottatok, elárulod? :)

2013. okt. 30. 09:16
 27/29 A kérdező kommentje:
A Viktoriat valasztjuk, nem tetszik mas, en hajlok mas nevek felr, de a paromnak ez kell es beleszeretett!
2013. okt. 30. 22:36
 28/29 anonim ***** válasza:
Gratulálok, szép neve lesz a picinek!
2013. okt. 31. 07:39
 29/29 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2013. okt. 31. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!