Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztam akkor? Ha...

Mennyit híztam akkor? Ha megkérdezik, mennyit mondjak?

Figyelt kérdés

76 kg voltam októberben, mikor terhes lettem. Decemberben, januárban már csak 71 kg voltam, fogytam 5 kg-t.

Most vagyok megint 76 kg 24 hetesen.

Na megkérdezik, akkor 5 kilót híztam, vagy végül is semmit?

2012. márc. 24. 13:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%

Egészen egyszerű a válasz nem híztál.:)

Boldog babavárást!:)

22 hetes kismama

2012. márc. 24. 13:39
 2/15 anonim ***** válasza:
45%

Számomra nem ilyen egyszerű.

Én fogytam az elején 3 kilót, ez a 23. hétig így is maradt, aztán lassan elkezdtem hízni, végére visszajött a 3 kiló, plusz még 5.

Én azt mondom 8 kilót híztam.

Mert bár fogytam az elején, végülis az is visszajött...

Sokan mondják, hogy a kezdő súlytól kell számolni, de ha valaki lefogy 8 kilót és az jön csak vissza a terhesség végéig, akkor azt mondja, hogy nem híztam semmit? Szerintem ez meg hülyeség, mert a gyerek súlya és a többi velejáró is ott van, ami igenis pluszt jelent. Előtte akárhány kiló is voltál -akár fogytál, akár nem- az a súly nem volt ott...

2012. márc. 24. 13:43
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
A 2. válaszoló tézise a helyes.Ha lefogytál,majd visszaszedted,akkor az is hízás.Te most 5 kg hízásnál tartasz.
2012. márc. 24. 13:53
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Ha fogytál, és nem jön vissza, akkor nem híztál, de amint elkezd visszajönni, akkor az már hízás. Úgyhogy jelenleg 5 kilót híztál.
2012. márc. 24. 13:57
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
mondd úgy, hogy a kezdeti súlyodhoz képest nem híztál :)
2012. márc. 24. 14:05
 6/15 anonim ***** válasza:
65%
Elég megosztó a kérdésed, ahogy látom, de nem értek egyet. Az orvosom szerint én sem híztam a 26. hétig. (nálam ugyan ez volt) Nem híztál 5 kilót. A kezdeti súlyodnál vagy. TE fogytál, h a babád növekedjen. A babád most is ott van benned, de nincs plusz 5 kiló rajtad, nem vagy 81 kiló.
2012. márc. 24. 14:32
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
En a kezdo sulyomhoz kepest nezem.
2012. márc. 24. 15:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Mikor visszajöttem a kérdésemhez, meglepett, hogy mindenki le van pontozva. Ha számít vmit és nyomom a zöld kezet és köszönöm a válaszaitokat.
2012. márc. 24. 21:16
 9/15 A kérdező kommentje:
Akkor még mindig nem tudom...Remélem jönnek válaszok még.
2012. márc. 24. 21:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Pont így jártam én is, és én se tudom, hogy számoljam, de nekem megnyugtatóbb, ha a kezdeti súlyomhoz nézem... :D De hogy kell helyesen számolni azt nem tudom.
2012. márc. 24. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!