Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit híztam akkor? Ha...

Mennyit híztam akkor? Ha megkérdezik, mennyit mondjak?

Figyelt kérdés

76 kg voltam októberben, mikor terhes lettem. Decemberben, januárban már csak 71 kg voltam, fogytam 5 kg-t.

Most vagyok megint 76 kg 24 hetesen.

Na megkérdezik, akkor 5 kilót híztam, vagy végül is semmit?

2012. márc. 24. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
A kezdeti súlyhoz képest kell nézni! Közben csak azt szedted vissza amit leadtál! Lehet hülye példa, de ha mondjuk egy betegség miatt lead az ember 2-3kg-ot, akkor ha azt visszahízza, akkor sem hízott, csak újra az eredeti súlyánál van! Szóval nem híztál, ha híztál volna 5kg, akkor most 81kg lennél.
2012. márc. 26. 10:15
 12/15 anonim ***** válasza:
33%
Utolsó vagyok újra, a 2. válaszoló írt butaságot, mert azért mert valaki nem hízik semmit, de attól még ott van benne a baba, akinek van súly illetve a plusz vér, nagyobb méh stb, ez valóban plusz súly, de nyilván ebben az esetben a kismama fogyott (ha megszül kevesebb kg lesz, mint amivel indult), a baba pedig szépen fejlődött! Van, aki kevesebb súllyal megy szülni, mint amivel indult, mert mondjuk diétáznia kellett, akkor kedves 2. válaszoló ilyenkor nincs is baba vagy mi?
2012. márc. 26. 10:18
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Én úgy tudom,az orvos is úgy számol,ahogy a 2. válaszoló írta.Lefogyta,ám vissza hízta.Tehát,az 5 kg hízás.
2012. márc. 26. 11:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Lehet hülyézni, de aki fogy az fogy, ha ezt visszaszedi, akkor hogy kerül oda a súly, ha nem visszahízza? Csak rárepülnek a kilók véletlen?

Az én dokim fogyás után mikor újra híztam, mindig megjegyezte, hogy látom már feljött 2 kiló. Nem azt mondta, hogy látom még mindig mínusz 1 kilóban tetszik lenni. Ő is számolta a fogyáshoz képest lévő visszahízást, de bizonyára ő is ostoba.

A válaszokat látva mindenki másképp számol, hát akkor ez van, soha nem fogsz kérdező egyértelmű választ kapni, ha még a dokik is másképp csinálják.

2012. márc. 26. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezért mondjuk úgy, hogy a "kezdeti súlyomhoz képest" híztam x kilót/nem híztam...
2012. márc. 26. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!