Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha megkérdezik, hogy hány...

Ha megkérdezik, hogy hány hetes vagyok, mit mondjak?

Figyelt kérdés
Mensi alapján 23hetes + 1napos vagyok. A baba méretei alapján pedig 22hetes + 2 napos.
2009. febr. 19. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig a mensi alapján mondom. Az a mérvadó. A méretek változhatnak, és az orvos is elmérheti.
2009. febr. 19. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hogy a Te ismerőseid tudnak hetekben számolni...:D Tőlem hónapokat kérdeznek. Na ott azán tényleg akad probléma.:)

Most például mondd azt szerintem, hogy 23 hetes vagy.

Én 18+2 mensi alapján, baba is ekkorának néz ki, pedig tuti, hogy 4 nappal kisebb

2009. febr. 19. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én ma kérdeztem pont arról a védőnőt,hogy melyik a mérvadó,nekem azt mondta az ultrahang alapján számított érték.
2009. febr. 19. 12:51
 4/7 anonim válasza:
100%

Én a mensi alapján 13 hetes és 3 napos vagyok de ultrahang alapján 14 hetes és 3-4 napos.Szoval nagyobb a babám.De én a mensi alapján számolom!!!Biztos nagy babám fog születni!

Puszi nektek!

2009. febr. 19. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is az uh alapján. Azért is gondolom, mert a babák a 12.hétig nőnek ugyanabban a ritmusban, utána a saját fejlettségi szintjükben.

Jah a másik, hogy nem mindenki esik úgy teherbe, hogy tudja mikor volt a mensije első napja azt meg végképp nem, hogy melyik együttlétből foganhatott az a kis maszat.

(én tuti nem tudom, így az én terhességem valójában 2 héttel - igen 2 vel - idősebb, mint a mensi alapján számolt). Mert az is lehet, hogy ha már terhes is vagy, de vérzel egy kicsit az nem rendes menstruáció, de te viszont azt hiszed. Lehet köztivérzés is stb.

2009. febr. 19. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
mindig mindenki mensi alapján számolja tegyél te is így!
2009. febr. 19. 13:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A nőgyógyim a baba méretei alapján rendel vissza, viszont a védőnő ragaszkodik a mensihez.

2009. febr. 19. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!