Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mit mondtok, ha...

Kismamák! Mit mondtok, ha megkérdezik, hogy hogy van a kisbaba?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor pl. ultrahang után megkérdezi valaki, hanem amikor állandóan ezt kérdezgetik. Másnak is van ilyen? Anyámmal pl. kétnaponta beszélek, minden egyes alkalommal megkérdezi, hogy hogy van a pici? Hát honnan tudjam? Még ha azt kérdezné, hogy én hogy vagyok, arra tudnék válaszolni. Azt szoktam mondani, hogy biztos jól, nem tudom. Ennek ellenére továbbra is kérdezi minden egyes alkalommal. Valami jó ötlet, hogy hogy lehetne észrevetetni vele, hogy erre nem lehet válaszolni?
2011. febr. 1. 14:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam mondani, hogy remélem, jól van. :)
2011. febr. 1. 14:26
 2/16 anonim ***** válasza:

Szerintem a legjobb dolog az őszinteség....mondd el mit érzel és ha zavar kérd meg udvariasan hogy ne kérdezgesse!

Főleg h az édesanyád,,,tuti megérti....

2011. febr. 1. 14:27
 3/16 anonim ***** válasza:
Vagy mondd azt, hogy még nem panaszkodott, így biztos jól érzi magát! :)
2011. febr. 1. 14:27
 4/16 anonim ***** válasza:

Pedig ez olyan aranyos, én szerettem, mikor megkérdzeték! :)

Néha azt mondtam, hogy köszi, most épp boxedzése van, vagy most épp csuklik, vagy épp bútorokat tologat odabent, vagy alszik... :)

2011. febr. 1. 14:29
 5/16 anonim ***** válasza:
utolsó én ezt szoktam mondani! :)
2011. febr. 1. 14:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Én is mindennap megkérdezem a most 15 hetes ikres terhes barátnőmtől, hogy hogy vannak a gyerekek? :) (de szerencsére ő is mindig elvicceli, persze, hisz honnan tudhatnánk, még nem is érzi őket egyelőre)
2011. febr. 1. 14:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi! :) A boxedzős-bútortologatós tényleg nagyon aranyos! :) De ezt nem lehet minden alkalommal elsütni. Eleinte én is mondtam ilyesmit, de aztán már nagyon kötelesség-szerűvé vált, hogy nekem ezzel kell szórakoztatnom anyámat, hogy kitaláljak valami vicceset, hogy éppen mit csinál a pici.
2011. febr. 1. 14:38
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem is a férjem családja ezt nyomja, hogy hogy van az unoka, meg hogy kettő helyett kell ennem, na köszi közben meg látják, hogy alig állok a lábamon a kimerültségtől, de csak szórakoztatnak.

Bezzeg amíg nem voltam terhes fel se hívtak, most meg minden nap. Engem nagyon zavar, mert én én vagyok, majd ha meglesz a baba akkor kérdezgessenek.

2011. febr. 1. 14:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Termeszetesen azt, hogy jol van! :) Hogyan is lehetne maskent? Nem szabad rosszra gondolni :)
2011. febr. 1. 14:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Nálunk a férjem szokta megkérdezni, hogy "Hogy vagy? És a kislányom?". Általában azt válaszolom, hogy jól, vagy hogy nagyon aktív/éppen alszik/elvan. Én jókat mosolygok csak ezen. :)
2011. febr. 1. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!