Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Mit mondtok, ha...

Kismamák! Mit mondtok, ha megkérdezik, hogy hogy van a kisbaba?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor pl. ultrahang után megkérdezi valaki, hanem amikor állandóan ezt kérdezgetik. Másnak is van ilyen? Anyámmal pl. kétnaponta beszélek, minden egyes alkalommal megkérdezi, hogy hogy van a pici? Hát honnan tudjam? Még ha azt kérdezné, hogy én hogy vagyok, arra tudnék válaszolni. Azt szoktam mondani, hogy biztos jól, nem tudom. Ennek ellenére továbbra is kérdezi minden egyes alkalommal. Valami jó ötlet, hogy hogy lehetne észrevetetni vele, hogy erre nem lehet válaszolni?
2011. febr. 1. 14:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem anyósomék kérdezik meg minden reggel, én is frászt kapok ettől....tudom mit érzel!

Nyelek egy nagyot, mosolygok és mondom jól van!

2011. febr. 1. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:
engem mindig az a jó indulatú kérdés akasztot ki hogy: és hogy vagytok????...erre én: én jól, a picurt meg csak remélni merem....és megkértem pár embert hogy ne többesszámban kérdezzen.
2011. febr. 1. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:
kicsit hülye kérdés valóban, mert honnan tudjuk? de ez csak az érdeklődésüket fejezi ki és ez a lényeg :) tőlem is gyakran kérdezik, mondom, hogy jól van. (remélem, ezt magamban teszem hozzá)
2011. febr. 1. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:

engem maga ez a társalgási fordulat irritál, hogy hogy vagy? jól és te? én is.

---->Örkény: Hogylétemről. Ez jut eszembe mindig :)

Én azon voltam kiakadva, hogy míg meg nem szültem, mindenki azt kérdezte, velem mi van, hogy bírom, (nem azt hogy hogy vagyok :))és a baba hogy van :))) mennyi van még, fáj-e ez meg azom. Miután megszültem viszont mindenkit csak a pici és a mellem érdekelt. Az oké, hogy mizu a babával, de a kövi kérdés mindig arra vonatkozott, mennyire is laktálnak az én emlőim, azaz tudok-e és mennyit és hány óránként szoptatni! Az nem érdekes, hogy azóta hogy érzem magam, hol fáj, mennyire vagyok fáradt, milyenek a mindennapok, milyenek az éjszakák és a kapcsolatunk a párommal, a családdá alakulásunk, vagy akármi, csak a melleim és annak termelődött testnedve izgatott mindenkit :)))

2011. febr. 1. 17:56
 15/16 anonim ***** válasza:
hú kedves utolsó, mennyire igazad van! számomra intim kérdés a szoptatás, éppen ezért nem örülök az efelől érdeklődő kérdéseknek!
2011. febr. 1. 18:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Azt szoktam mondani, hogy gondolom jól-én jól vagyok, akkor gyanítom Ő is.
2011. febr. 1. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!