Kismamák! Mit mondtok, ha megkérdezik, hogy hogy van a kisbaba?
Nekem anyósomék kérdezik meg minden reggel, én is frászt kapok ettől....tudom mit érzel!
Nyelek egy nagyot, mosolygok és mondom jól van!
engem maga ez a társalgási fordulat irritál, hogy hogy vagy? jól és te? én is.
---->Örkény: Hogylétemről. Ez jut eszembe mindig :)
Én azon voltam kiakadva, hogy míg meg nem szültem, mindenki azt kérdezte, velem mi van, hogy bírom, (nem azt hogy hogy vagyok :))és a baba hogy van :))) mennyi van még, fáj-e ez meg azom. Miután megszültem viszont mindenkit csak a pici és a mellem érdekelt. Az oké, hogy mizu a babával, de a kövi kérdés mindig arra vonatkozott, mennyire is laktálnak az én emlőim, azaz tudok-e és mennyit és hány óránként szoptatni! Az nem érdekes, hogy azóta hogy érzem magam, hol fáj, mennyire vagyok fáradt, milyenek a mindennapok, milyenek az éjszakák és a kapcsolatunk a párommal, a családdá alakulásunk, vagy akármi, csak a melleim és annak termelődött testnedve izgatott mindenkit :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!