Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ajánlatos ilyenkor a gumi?...

Ajánlatos ilyenkor a gumi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A méhszájam kicsit kezd kinyílni (c:2000) a méhszájam pedig meg van rövidülve.35 hetes vagyok és a dokim azt mondta hogy csak a 36.hét után lehetek együtt a párommal.
2010. máj. 28. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Nem a spermával van gondja a dokinak, hanem egyáltalán nem szabad szeretkezned a pároddal a 36. hétig. Ugyanis az aktus beindíthatja a szülést. Kényeztesd őt másképpen. Most viszont az orgazmus neked nem javasolt, mert méhösszehúzódásokat okozhat. Szintén nem jó. Bírjátok ki! Inkább szex nélkül egy kicsit mint mint egy korababa.
2010. máj. 28. 09:00
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Pontosabban: Tilos a szex neked a 37. hét kezdetéig. Óvszerrel és anélkül is. 37. héttől érett a magzat addig bírd ki.
2010. máj. 28. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
a c:2000-es méhszáj még teljesen zárt emiatt ne aggódj csak meg van rövidülve ez még nem jelent problémát viszont sajna a házasélet nem minden kismamának megengedett mi is első perctől el vagyunk tiltva és sajnos előzmény miatt na persze az előzményt nem a sex okozta de nem szeretnénk még egy kisbabát elveszíteni ki lehet bírni aztán majd utána lesz ne mulass:-))egyébként az én dokim azt mondta hogy már a 38-ik héten ö fogja kérni hogy na most már legyen valami hogy segítsünk rá egy kicsit
2010. máj. 28. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2100 a méhszájam a 33.héttől, és a doki nem mondta, hogy tilos a szex. Mi folyamatosan élünk házaséletet, ma vagyok 36+5.
2010. máj. 28. 10:21
 5/5 A kérdező kommentje:
várni is akartunk a 36.hétig.Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 28. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!