Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is ajánlatos gyógyszert szedni gumi helyett, ha még nem élünk rendszeres nemi életet? Vagy akkor ugymond fölösleges és inkább maradjunk a guminál?
Figyelt kérdés
2009. jún. 29. 22:59
1/3 anonim válasza:
Ha havonta csak párszor vagytok együtt felesleges költeni tablettára, teljesen jó ilyen esetben az óvszer, főleg, ha nem kizárt hogy más nőkkel is lefekszik, akkor elengedhetetlen az óvszer, mert semmi más nem véd meg a fertőzésektől.
2/3 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, csak még annyi, hogy a gumi a pasiknak szokott "kényelmetlen" lenni, esőkabátban zuhanyozni...szokták mondani... De ha a párodat nem zavarja, h azon a pár alkalmon gumit használtok, akkor persze, fölösleges kiadás a tabi, no meg ugye a hormonrendszered se borítsd fel hiába! :)
3/3 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok, a barátommal csak havonta néhány alkalommal van lehetőségünk lefeküdni, ezért meg eszembe se lenne drága tablettát íratni... De én amúgyis jobbnak tartom az óvszer, nem szívesen bombáznám magam hormonokkal (tudom, tudom hogy vannak alacsony hormontartartalmúak is, de akkor se...).
Amúgy nem értem, hogy miért írod, hogy ajánlatos tablettát szedni. Ez hülyeség, az óvszer az egyetlen ami mindentől véd, és teljesen megbízható, ha helyesen használjátok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!