A renni tablettát meddig ajánlatos szedni?
Betegtájékoztatóját kellene elolvasnod, csak ugyanazt tudom leírni, ami abban benne van. Remélem nem egyben nyeled le!!!
31+3 hkm
Azt írja, napi 11-et lehet, ha jól emlékszem. Most nem tudom nálad az a pár db naponta mit takar. Ha csak 3-4 db naponta, akkor szerintem nem jelent gondot, ha hetekig használod, de a 11-nél már azt írja, hogy annyit max 1 hétig lehet enni. Én is szinte minden nap eszem, de nappal nem szoktam, megpróbálom valahogy elviselni, este viszont ritkán nem szopogatok el egyet, lefekvés előtt, mert lefekvésnél a legrosszabb. Hát nem nagyon tudunk így neked tanácsot adni, beszélj egy gyógyszerésszel, vagy az orvosoddal, talán ők jobban tudnak segíteni.
31+4 hkm
Szia
Nekem a 30hét környékén kezdett el szörnyen égni a gyomrom.Úgy ettem a Rennit, mint a cukrot, szinte a terhességem végéig.
A lányomnak semmi baja nem lett, holnap lesz 8 hónapos és makk egészséges!! :)
szi!
Én mikor a lányommal terhes voltam,naponta "ettem"rennie-t,aztán egyszercsak úgy a 30-33.ét körül azon kaptam magam,hogy már rágondolok az ízére,és attól is hányingerem van.onnantól a hideg tej,vagy víz,vagy a háztartási keksz vált be.hozzáteszem,nekem brutális savam volt az első perctől kezdve,annyira,hogy gyakorlatilag a szülőszobáig rókáztam minden nap.most ismét babás vagyok,14.héten járok,a rennie gondolatától még mindig felfordul a gyomrom,és ismét iszonyú savam van,minden nap róka.most vízből csinálok jégkását,és azt szopogatom,így jobb-na meg a háztartási keksz....a renniet egyébként nekem is a nőgyógyim ajánlotta,és nem mondta,hogy bármennyi ártana,de legközelebb ha mész,kérdezd meg a dokid.
A kenyér még inkább savat csinál, nekem a keksz is. Becsapós, vigyázni kell vele.
Salvus víz is jó, de neked kell kitapasztalni. Renniet a napi adagban bármeddig lehet szedni a terhesség alatt, bár a 36. héttől én inkább átállnék nem magnéziumalapú savcsökkentőre. (pl talcid valóban jó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!