Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első együttlét során, ha szedek fogamzásgátló tablettát, attól mellette ajánlatos-e vagy kell óvszert is használni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem 100%- kos a tabletta hatása, de ilyen konkrétumot nem olvastam, meg nem tudok, hogy KELL vagy MUSZÁJ. Igazából nem tudom...számomra, nem olyan szimpatikus az óveszer, még ha a barátomat szerintem nem is zavarná, én azért kedzem el szedni a gyógyszert, hogy ne kelljen...csak most már nem tudom, hogy lenne jó...2008. júl. 8. 14:11
1/5 anonim válasza:
ha most ismernél meg egy pasit,és először szexeltek,akkor kell..de azért szeded a tabit gondolom,mert tartós kapcsid van..akkor nem kell,ha nincs a pasidnak nemi betegsége..
2/5 anonim válasza:
Nem kell az óvszer, mert gondolom elég régóta vagy együtt a pasiddal és tudod, hogy nincs betegsége.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, amúgy én is így gondoltam, de mikor beszélgettünk arról ő azt mondta, hogy szerinte természetes, hogy egy pár mind a kettőt használja, de én nem így gondolom, és kicsit az is bezavart, hogy olvastam valahol , hogy az első alakalomnál kell az óvszer is...
2008. júl. 8. 15:00
4/5 anonim válasza:
csak abba az esetbe MUSZÁJ az óvszer ha vagy nam szedsz fogamzásgátlót, vagy ha szedsz is még nincs hatása, vagy ha csak alkalmi kapcsid van és nem ismered nagyon a srácot!(gondolok itt za esetleges betegségekre) a többi alkalommal viszont LEHET, de nem muszáj!Nyugtasd meg a barátodat is hogy nem lesz belőle semmi gond ha nem használtok óvszert!Mert egy kicsit ugy tűnik mintha nem bízna a tablettába!Mert ha nincs betegsége akkor semmi akadálya annak hogy a óvszer nélkül szeretkezzetek(és persze ha gyógyszert szedsz és már van hatása)
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :)
2008. júl. 9. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!