Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha kiszakadt a gumi es nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiszakadt a gumi es nem mentem el akkor nagy az eselye hogy a csaj teherbe esik? Ajanlatos esemeny utanit bevennie? Amugy az esemenyutani egy tabletta? Kb menyibe kerul?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Nem kizárt, hogy a barátnőd teherbe esik, hiszen sok esetben már az előváladék is tartalmaz spermiumokat. Érdemes lenne felkeresni egy nőgyógyászt, lehetőleg még ma (van ügyelet). Ő majd eldönti, hogy kell-e esemény utáni, és ha igen, fel is írja. Igen, ez egy tabletta, pontosabban 2, de csak az aktustól számított 72 órán belül hat. Elég sok hormont tartalmaz, és nem olcsó. Nem tudok pontos árat mondani, mert még nem volt rá szükségem, de olyan 4-5 ezer Ft lehet. (Persze, még mindig jobb, mint egy terhesség)

Amúgy mennyi idősek vagytok?

2009. máj. 2. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem mentél el, akkor az esélye minimális a teherbeesésre! Szerintem a lánynak kellene eldönteni, hogy tönkreteszi-e a szervezetét egy 72 órással szinte minimális esély miatt! Amúgy az ára 5-6 ezer között van és tiniambulancián felírják!
2009. máj. 2. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Mert a nőgyógyász nem tudja megítélni?
2009. máj. 2. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Kérdeznék valamit ehhez a témához!

Ha például a barátnőm szedné a fogamzásgátlót 1 hónapja, én használnék óvszert, és szintén mint a kérdező, én sem mennék el a punciban, hanem kivenném mikor érzem hogy jön, és mondjuk az óvszer már kiszakadt, de maximum csak 1-2 csepp előváladék jutott be.

A lúgos folyadék megölné simán, nem?

2009. máj. 2. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen lúgos folyadékra gondolsz?

1 hónap szedés után már védelmet nyújt a tabletta, közel 0 az esélye annak, hogy a lány terhes lesz.

2009. máj. 2. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!