Szerintetek kislány vagy kisfiú? 27 hét : )
2017. szept. 26. 12:50
11/22 anonim válasza:
Nekem első képen egyértelmű a zacsi, ennyire még magzatkorba se duzzadtak a szeméremajkak szerintem :)
Nem gondolkodtatok 5D-n? Ott teljesen realisztikusan lehet látni a babát, semmi torzítás, nekünk nagyon bevált hepinet kft-nél voltunk
14/22 anonim válasza:
Fiú. Nekem lányom van és puncija van, nem herezacskoja, mint a képen.
15/22 anonim válasza:
1 ő kèp kisfiz
2 ik kép pedig kislány.
16/22 A kérdező kommentje:
Mindegyik ugyan az : )
Videot állitottam le azt fotóztam! 4D-n voltunk
15 perces babamozin. Egyik doki lányt mondott másik fiút.
Azt mondta ilyen eltérő véleményük sose volt :D
Gondoltam megmutatom Nektek is. Én is inkább fiút mondanék!
2017. szept. 26. 15:36
17/22 anonim válasza:
1. képen tuti zacsija van, szóval szerintem fiú lesz. Az meg, hogy a második képen nem úgy látszik... hát na más a szög. Ha egyiken látszik a zacsi akkor tök mindegy mi van a többin :D Más szögből nem sikerült megnézni? Jobb lenne alulról. Majd írd meg végül mi lett, de 80%, hogy fiú szerintem.
18/22 anonim válasza:
Fiúnak mondanám. Eléggé hasonlít a mi uh-s fotóinkra.
19/22 anonim válasza:
Én is inkább fiúra tippelek :)
Egyébként gratulálok! :)
20/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!! Kiváncsian várjuk mi is :D
De mi szerintünk is fiúcska !
Csak egészség legyen!
2 hét múlva doki
2017. szept. 27. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!