Igaz hogy még csak a 7. hetben jarok de szerintetek a hasam alapjan inkabb kislany vagy kisfiu az eselyesebb?
Rettento vekony alkat vagyok,mindig lapos hasam volt es meg vagyok lepodve h ennyire hamar latszik mar a hasamon
7 hetesen ezt nem lehet megmondani. Most vagyok 28 hetes kismami, es most kezd egyaltalan latszodni masok szamara, hogy mi is a szitu. Raadasul en is vekony alkat vagyok, szoval ahogy irtak elottem, lehet puffadas is. A kis magzat 7 hetesen meg nagyon picike. :)
A pocak formaja meg olyan, hogy vagy bejon vagy nem.
Boldog babavarast. :) 28hkm
Nekem csúcsos hasam van és fiam lesz. Elvileg a csúcsos hasúak általában fiút várnak míg akinek inkább elterül az kislányt. Ezek a közelemben be is jöttek. De ez majd olyan 20. héttől lesz látható, addigra meg majdhogynem tudhatod a baba nemét...
Egyenlőre még nem a babától lesz nagy hasad, hanem a puffadástól :)
A pc-t meg tényleg érdemes kivenni, mert nem tudhatod, hogy fordul és nyúlik a bőröd. Ha kifordul a köldököd akkor sem tudod bent hagyni :S
Sógornőm is kivette mind3 babánál, de szülés után simán vissza is rakta :)
Jó egészséget!
Nekem lányos hasam van, de fiú van benne. Szóval a forma nem jelent semmit.
A hasadon meg pont azért látszik ilyen hamar, mert "rettentő vékony alkat vagy".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!