Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedden még kislány, vasárnap...

Kedden még kislány, vasárnap már kisfiú 27 hetes terhesen. Volt valaki így?

Figyelt kérdés

Voltunk 4d ultrahangon 3 hete ott 100%-ra kislányt mondtak.

Aztán most kedden dokinál 99%-ra kislányt mondott!

Ma pedig kisfiút mondott a doki az ügyeleten.

Szerintetek? 27 hetesen ennyire lehet nem biztos?

Volt valaki igy? Kinek hinnétek?

2017. szept. 24. 23:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem a 30 hetes babám olyan hülye pózban van minden egyes ultrahangon, hogy megtippelni sem lehetne, mi van a lába között. Egyébként lányból még bármikor lehet fiú, a 3 csík így is, úgy is megvan, a fütyije pedig olyan picike, simán el tud bújni. :)
2017. szept. 25. 00:07
 2/11 anonim ***** válasza:
25 hetes vagyok és ugyan ezt játszuk! :D majd ha megszületik, kiderül...
2017. szept. 25. 00:48
 3/11 A kérdező kommentje:

Kis édesek, bújkálóznak : )

Lényeg az egészség! De olyan furi hogy ennyi idős terhesen is hol punci hol kukit látnak : )

Kellemes babavárást!

2017. szept. 25. 08:00
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy nagyon kedves ismerősömnek 37 hetesen még fiú, 2 nappal később császár után mégis kislány.
2017. szept. 25. 08:48
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Amikor édesanyám velem volt terhes hol fiút hol lányt mondtak. A szülés előtti napon mondta az orvos hogy nagy valószínűséggel lány, de még akkor sem voltak benne biztosak.
2017. szept. 25. 09:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Fiúknak, ha úgy fekszenek feltapadhat a cosmag és egyértelmű lánynak néz ki. Nálam legalábbis így volt, bár nekem 17 hetesen, persze fiú lett. De a fejemet tettem volna rá, hogy lányt látok és a doki is mondta, hogy egyértelmű lánynak néz ki, de a fekvése miatt nem merte tutira mondani.,.. hát kukis lett XD Sőt egy ismerősömnek 32. héten derült ki, miután minden lányosat megvettek, hogy bizony ott egy nagyfiú van XD UH képed nincs véletlen? :D
2017. szept. 25. 11:26
 7/11 anonim ***** válasza:
A húgom még szülni is úgy ment, hogy fogalma sem volt, hol fiúnak, hol kislánynak mondták a babát, végül kisfiú lett. Pedig állítólag azt a könnyebb megmondani.
2017. szept. 25. 11:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Anno 25 éve engem is fiúnak mondtak az UH-n, lány lettem. De ez nem mérvadó, elég kezdetleges techinka volt akkor. :D
2017. szept. 25. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Remélem könnyen megszültel,kisfiú vagy kislány lett ?
2018. jan. 12. 06:21
 10/11 anonim ***** válasza:
2000-ben szomszédasszonyomék bevásároltak uniszex meg lányos ruháákat,mert kislányt mondtak neki.szüléskro derült ki hogy ifu
2021. aug. 22. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!