Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Született volt parom es...

Született volt parom es koztem egy olyan birosagi döntés hogy kozos szuloi felugyelet hogy hetkozben az apjanal van a kislany hetvegen meg nalam pentek delutantol vasarnap reggelig?

Figyelt kérdés
A kislany az apjahoz van bejelentve a csaladit is o kapja . Most annyi kerdesem lenne hogy elofordul neha hogy nem adja oda nekem a kislanyt meg 110 kmre lakunk egymastol igy ha tiltsa a lathatast meg a kislany csak 16 honapos igy lenne eselyem a teljes felugyeleti jogra hogy megkapjam?
2016. máj. 16. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha még csak 16 hónapos, akkor nyilván nagyon jó okuk volt rá, hogy az apjának adják, mert ilyen fiatal gyerekeket elsődlegesen az anyának adnának.
2016. máj. 16. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
De ezt nem ertem en se hogy a kornyezet tanulmanyom jo volt munkahelyem van sajat hazam kislanynak mindene megvan ruha pelenka stb akkor en mit hibaztam vagy mit nem tettem jol ?
2016. máj. 16. 15:59
 3/4 anonim ***** válasza:

A láthatás akadályozása törvényellenes, ezt jelezheted neki is meg az illetékes hivatalnak is.

Nem értem, hogy "mit nem csináltál jól", a pároddal kellene beszélni, miért nem akarja odaengedni hozzád a gyereket.

Szerintem ha meg tudnak a szülők egyezni, az osztott felügyelet az ideális, bár 110 km-nél már rázós.

2016. máj. 16. 20:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Mert tudja hogy mindent megadnak neki de csak a penzem kell neki mer a csaladit gyest o kapja most fel akar jelenteni gyerektartasert ha mer meg nem tette mellesleg a havi 30 ezer forint utazast is en alljam minden hetvegen h nalam legyen a kislany masfel napot......mellesleg koszos szakadt harisnyaban ruhaban adjak ide fule koszos korme nincs levagva vedono engem hivott mert nem vitte az apa a 15 honapos kotelezo vizsgalatra ..... meg hangfelvetelem van h fenyegetnek a csaladi potlekert meg gyesert es az apa 190 ezreket keres az apja ugyszinten az anyja 100 ezret es emelett meg en alljam az utat is a havi 100 ezrembol amit a lanyra is kolthetnek . Amugy a kislany 16 honapos
2016. máj. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!