Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az amerikaiak nem tartják...

Az amerikaiak nem tartják veszélyesnek a marihuánát, Obama legalizálná. Szerinted ez helyes döntés lenne?

Figyelt kérdés
[link]
2014. júl. 10. 15:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
53%

Nézd, ő dolguk.

Szerintem felnőtt emberek, azt csinálnak, amit akarnak.

Amúgy sem köteleznek senkit arra, hogy fogyassza, nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy kötelező.

2014. júl. 10. 15:12
 2/16 A kérdező kommentje:
Sokan mondják hogy "kapudrog", tehát azzal kezdik és heroin a vége...
2014. júl. 10. 15:14
 3/16 anonim ***** válasza:
52%
Sokan mondják, hogy kapudrog, de attól még nem lesz igaz. Elég sok embert ismerek, akik füveznek, egyet sem, aki heroinozik vagy bármi más kemény drogot tol. Nem veszélytelen a marihuána, ha nagyon sokat fogyasztasz, akkor vannak káros hatásai. Ahogy a csokinak vagy a víznek is. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mit csinál magával és milyen szinten.
2014. júl. 10. 15:19
 4/16 anonim ***** válasza:
14%
Nem, mert ez -akármelyik államról is beszélünk- gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kormány helyesli a drogfogyasztást. Ennél mocskosabb, undorítóbb dolog pedig kevés van.
2014. júl. 10. 15:21
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Heroin a vége...hülyeség. Bezzeg az alkohol legális, ami ezerszer keményebb drog, mint a fű.
2014. júl. 10. 15:23
 6/16 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nem maga a fűfogyasztás vezet a keményebb drogokhoz, hanem a társaság.

Lehetséges, hogy olyan körbe keveredik az ember, ahol nem csak füvet fogyasztanak, hanem keményebb anyagokat is és a többiek győzködése vezeti rá őket, hogy nekik is kell csinálni.

2014. júl. 10. 15:25
 7/16 anonim ***** válasza:
11%

"Heroin a vége...hülyeség. Bezzeg az alkohol legális, ami ezerszer keményebb drog, mint a fű."

Ne "magyarázzuk" már meg, hogy az alkohol veszélyesebb mint a fű....

Segítek:

[link]

HIÁBA az ilyen demagóg táblácskák, alkoholt használnak a világon mindenütt, cannabis-származékokat pedig a népességnek csak egy egészen elenyésző szegmense használ, az is leginkább alkalomszerűen (az árak miatt, a fű mindenhol drágább, mint a pia).

Ergo olyan ezt összehasonlítani, mintha azt mondanánk, hogy a közönséges nátha veszélyesebb, mint a HIV-vírus, mert a világon többen kapják el, míg AIDS-fertőzött alig lesz valaki.

2014. júl. 10. 15:32
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
56 %-os szerinted az alkohol vagy a cigi nem drog? Mert az.
2014. júl. 10. 15:34
 9/16 anonim ***** válasza:

Abban igazuk van, hogy nem veszélyesebb, mint a pálinka.

Én viszont egyiket sem támogatom, nem igaz, hogy ártalmatlan szerekről van szó.

2014. júl. 10. 16:18
 10/16 anonim ***** válasza:
64%

Hogy helyes -e? Csak így tovább USA!

A következö állam szerintem Cali' lesz.Majd aztán alakul ez...valamint pl Kanada is legalizálbi fogja idövel.De ott is elsönek szerintem csak British Columbia tartomany fogja.Elég szabadelvü tartomany!Am M.o hajtogatják ezt a kapudrog maszlagot a politikusok,csak mert a hatterben ök is gazdagodnak a fekete piac által.Így jobb nekik nem kerul a penz a koltsegvetesbe,sokkal tobbet lehet zsebre tenni.Az ilyen sinter feleknek.:))

2014. júl. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!