Az amerikaiak nem tartják veszélyesnek a marihuánát, Obama legalizálná. Szerinted ez helyes döntés lenne?
Nézd, ő dolguk.
Szerintem felnőtt emberek, azt csinálnak, amit akarnak.
Amúgy sem köteleznek senkit arra, hogy fogyassza, nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy kötelező.
Szerintem nem maga a fűfogyasztás vezet a keményebb drogokhoz, hanem a társaság.
Lehetséges, hogy olyan körbe keveredik az ember, ahol nem csak füvet fogyasztanak, hanem keményebb anyagokat is és a többiek győzködése vezeti rá őket, hogy nekik is kell csinálni.
"Heroin a vége...hülyeség. Bezzeg az alkohol legális, ami ezerszer keményebb drog, mint a fű."
Ne "magyarázzuk" már meg, hogy az alkohol veszélyesebb mint a fű....
Segítek:
HIÁBA az ilyen demagóg táblácskák, alkoholt használnak a világon mindenütt, cannabis-származékokat pedig a népességnek csak egy egészen elenyésző szegmense használ, az is leginkább alkalomszerűen (az árak miatt, a fű mindenhol drágább, mint a pia).
Ergo olyan ezt összehasonlítani, mintha azt mondanánk, hogy a közönséges nátha veszélyesebb, mint a HIV-vírus, mert a világon többen kapják el, míg AIDS-fertőzött alig lesz valaki.
Abban igazuk van, hogy nem veszélyesebb, mint a pálinka.
Én viszont egyiket sem támogatom, nem igaz, hogy ártalmatlan szerekről van szó.
Hogy helyes -e? Csak így tovább USA!
A következö állam szerintem Cali' lesz.Majd aztán alakul ez...valamint pl Kanada is legalizálbi fogja idövel.De ott is elsönek szerintem csak British Columbia tartomany fogja.Elég szabadelvü tartomany!Am M.o hajtogatják ezt a kapudrog maszlagot a politikusok,csak mert a hatterben ök is gazdagodnak a fekete piac által.Így jobb nekik nem kerul a penz a koltsegvetesbe,sokkal tobbet lehet zsebre tenni.Az ilyen sinter feleknek.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!