Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen? Mi oenne most a helyes döntés?
A suliban az osztálytársnőm szerelmes lett a padtársamba még év elején.Viccből szivattam vele,hogy milyen jó mellette ülni,ezen persze nevetett.Aztán berágott ránk a tanár és a lány az én padtársam mellé került.Aztán idővel osztálykiránduláson rengeteget beszélgettek egymással.Ma pedig (már majdnem sírva) közölte velem,hogy a fiú nem tudni ,hogy kitől,de megtudta,hogy a lány szerelmes belé.
A fiú azt is mondta hogy őt nem érdekli a lány.
Én próbáltam megnyugtatni,hogy ez nem jelent semmit,de ő ki akarja verni a fejéből a fiút.Most mit tegyen?A válaszokat előre köszönöm! :)
Neked azt javaslom, hogy adj fiktív neveket a szereplőknek, mert ezt így legalább 3féle módon lehet értelmezni, olyan összevisszaság.
A barátnődnek meg azt javaslom, inkább a fiú "fejéből verje ki" , úgy mindenki lehiggad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!