Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek helyes döntés lenne, ha valaki beszólna valamit a melleimre, pofán vágnám, és leoltanám?
Vagy már túlzás? A pofán vágást, és leoltást a fiúknál gondoltam, egy lányt csak leoltanék, és max megfenyegetnék.
Nincsenek nagy melleim, sőt... nagyon érzékeny vagyok erre a témára, régebben suliban sokat bántottak ez miatt, hogy milyen lapos vagyok. Ez akaszt ki a legjobban, a mellem a gyenge pontom. Mellesleg abszolút nem vagyok egy nagyszájú, temperamentumos lány 19L
ha kigyulladt akkor oltsd el..igen, ez a helyénvaló eljárás
de utálom ezt az "oltás" szöveget azt a mocskoskr.vaéletbe
Aki beszól a melledre, annak elnézően mosolyogva mondd ezt:
- Sajnállak szegénykém, hogy a saját komplexusaidat az én sértegetésemmel próbálod elnyomni. Egy bizonyos intelligenciaszint alatt ez a bevett szokás, kár hogy ezt a szintet sosem fogod átlépni, így nem tapasztalhatod meg, milyen érzés hasznos embernek lenni...
Ha ideges leszel, az csak bátorítja őket, pont ezt akarják elérni. Szóval sztem ne verekedj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!