Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés? Azt mondja idő kell de mennyi? Mi tegyek kérlek valami kis segítséget adjatok.
9 hónapja? Ne haragudj, én az elvek asszonya vagyok, de ez már nekem is sok...
24/n
Te a lelki társa vagy se több se kevesebb!
Isteneeeeeeeem 9 hónapja?????
Amúgy nálad minden okés?
féltékeny..persze mer fél h ha nem leszel vajon ki hallgatja majd meg őt...
Idő kell neki...és még csók sem volt! Istenem. Kihasznál téged egy bizonyos szinten. Térj észhez gyerek!
és akkor mivan ha a szülőknek nem tetszik.
te nem havernak akarod a csajt. persze lehet h a szülőkkel is jóban vagy..de akkor sem vagy jó max egy barát akit ki lehet használni minden téren.
9 hónap után ami nálad egy terhesség volt mert leterhelt...lazán megmondhatod neki, hogy te többet szeretnél és ez így neked nem megy! vagy mindent vagy semmit!
nem a családja kell neked hanem ő, ha nemet mond akkor annyi és rájössz h a kibacott életbe mennyi időt elpocsékoltál egy nőre...de lehet h csoda történik mint a mesékben és hállelúja lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!