Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés, ami mindkettőnknek jó?
Február elejétől vagyok együtt a párommal. Ő elég jómódú, sok mindent megengedhet magának, a szülei is nagyon sokat segítenek neki anyagilag, velük él, semmilyen költsége nincs. Én nem vagyok ilyen szerencsés. Magamat és a beteg anyukámat kell a fizetésemből eltartanom. Nem panaszkodom, de mindent nem engedhetek meg magamnak. Közeledik a Húsvét, és a párom külföldre készül a barátokkal. Hívott engem is, de nem engedhetem meg magamnak. Ha elmegy, és én maradok, nagyon rossz lesz nekem.(de nem fogom neki azt mondani, hogy miattam ne menjen!)Viszont elég sűrűn utazgatnak ide-oda, én meg jó ha egy pár napot megengedhetek magamnak Magyarországon 1x egy évben.
Most ne menjen miattam sosem?
De ha meg megy, hogy néz ki, hogy a barátnője mindig itthon marad?
Hát még eléggé az elején jár a kapcsolat de ha a srác is komolyan gondolja akkor ezt alapból ugy kellett volna rendeznie hogy ő fizeti ki vagy épp magától dönt ugy hogy nem megy.
De ha nem ismeri a körülményeidet akkor nem tudja hogy mivan.
Nem ismerem a srácot de hát nem tudom..
Én vagy elvinném a magam pénzén vagy pedig nem mennék.
Ha meg rábeszéled hogy ne menjen akkor a haveroknak nem fogsz bejönni ha rábeszéled hogy elvigyen akkor meg megfordulhat a fejében hogy csak a pénze kell.
Ugy hogy szerintem szépen mosolyogva integess nekik és várd meg míg visszatér.
Ezeket gondold végig.
2.voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!