Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés? (Két tűz közt)
Figyelt kérdés
A volt pasimmal külön mentünk,mert kiderült,hogy megcsalt. Nem rég megkeresett,hogy nagyon sajnálja és szeretné jóvá tenni,mert nagyon szeret! Adtam neki egy esélyt! Nem kellett volna? De nem rég megismertem a munkahelyemen egy srácot és nagyon helyesnek tartom. Rengeteg kedvességet kapok tőle! Ő jelenleg külföldön dolgozik,de már a felmondási idejét tölti mert haza akar jönni,hogy a közelemben lehessen! A barátaim azt mondják,hogy adjak esélyt az újnak! Szerintük a pasim,úgyis újra meg fogja tenni! Szerintetek???2011. jún. 2. 16:36
1/6 anonim válasza:
Nem tudom a pasid ujra megteszi e , de majd az ujjal is idovel lesznek problemaid.Lehet o is megfog csalni.Lehet nem,de sose lehet tudni.Amugy neked kell eldontened hogy szerelmes vagy e a regi baratodba vagy sem.Ha viszont nem tudsz neki megbocsajtani akkor probald meg az ujjal.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem,hogy nincs ékezet! :)
Köszönöm a válaszodat! Az a baj vagy nem baj,hogy én azt vallom,hogy bizalom nélkül egy kapcsolat nem működik!
2011. jún. 2. 16:58
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha te igy gondolod akkor felesleges eroltetni,mert teljesen ugysem tudsz neki soha megbocsajtani.Jobb megprobalni az ujjal.(Nem a kezen levo ujjal) Hi Hi Hi Ha Ha Ha.Barmi is legyen a dontesed en szurkolok .
5/6 anonim válasza:
Az új srácot kell választani, nem kérdés.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Aranyosak vagytok és sokat segítetek!
2011. jún. 4. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!