Tudom hogy még az elején vagyunk de szerintetek kislány vagy kisfiú van bent a hasam formaja alapjan? 12+4 hkm
A mesékben nem kéne már hinni :) Ahogy az első válaszoló írta ezer dologtól függ, kinek hogy áll és mekkora a hasa, a nemnek semmi köze nincs hozzá :D Ilyenkor még uh alapján se tudják megmondani csak tippelni, mert a nemi szervek teljesen egyforma méretűek. Tippelni is inkább a testi méretekből szoktak ilyen korán. Tapasztalt UH-sok a fiúkat szokták eltalálni jó eséllyel. Ennyi, szóval tüerelem :D
Nekünk két fiú tippünk volt 17. hétig... 17. héten egyértelműen lánynak láttuk végül 21. héten egyértelműen fiú volt. (17. héten a doki mondta feltapadhat a csomag és ezért látszódhat kislánynak.) Azóta is 10000% hogy fiú, viszont egy kismama ismerősömnek 28. hétig lány volt majd 28. héten tisztán látszott, hogy az a kislány igen is fiú :D Ő meg már bevásárolt mindent kislánynak :) Szóval érdemes óvatosan lenni főleg a tippekkel.
Jó egészséget!
33hkm
A 13.héten voltam a kombinált teszten. Ott az uh alapján 80-90%-ra mondta, h fiú. Ez egy későbbi vizsgálat során beigazolódott. 😊
Egyébként általában a csúcsos pocak fiút rejt, a szélesebb pedig lányt. De persze vannak kivételek. Boldog babavárást! 22 hkm
Jovoheten megyek az elso genetikai szuresre.kivancsi leszek lesz a tippje az orvosnak:) remelem most mem fog a Kincsem ugy megijedni mint a multkor:D Rarakta az orvos az Uh fejet a hasamra es latszott ahogy ugrott egyet:D
Es nekem igy elso ranezesre csucsos vagy nem a hasam?:)
Annak tűnik, de nehéz megmondani. A csíkos ruha is nehezíti kicsit a dolgot. :)
Én magas vagyok, kis felesleggel kezdtem a terhességet. A 12-13.héten még nem igazán látszott a hasam,max puffadtam. A 14.héten indult be a növekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!