12. hétben mekkora volt a babátok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 28. 17:18
2/9 A kérdező kommentje:
Hány mm hosszú, mivel nem írtam részleteket.
2017. márc. 28. 18:36
4/9 anonim válasza:
Crl 61mm,bpd 21 mm, ac 58 mm, fl 9 mm.
Neked milyen eredmények vannak?
5/9 anonim válasza:
12+4.hét.
CRL (ülőmagasság): 56mm
BPD (fejátmérő): 56mm
HC (fejkörfogat): 71mm
FL (combcsont): 7mm
6/9 A kérdező kommentje:
CRL 59,3 mm
BPD 19 mm
FL 7 mm
12+3 nap-on mért érték. Kíváncsi voltam, mert úgy látom, itt mindenki babája nagyobb, és meg is kérdeztem az orvost, de azt mondta, ekkorának kell lennie.
2017. márc. 28. 20:36
7/9 anonim válasza:
Teljesen normális méret. Nem kell máséhoz hasonlítani, mert csak ráparázol. 10+6 hkm
8/9 anonim válasza:
Nem a tied kicsi, az enyém tűnt idősebnek! 12+3napon voltam és talán 13+1-nek mérte. Perszeez sem jelent a világon semmit. Teljesen jók a méreteid! 3-as voltam
9/9 anonim válasza:
Nekem 13+1 hetesen a crl 75,3 volt. Védőnőm szerint legalább 1 héttel nagyobb, pedig biztosan tudjuk a fogantatás időpontját. 2 hét múlva megyek újra orvoshoz, kíváncsi vagyok mekkorát nőtt azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!