18. héten mekkora volt a babád mérete és kisfiú lett vagy kislány?
Figyelt kérdés
18h4n vagyok, ma voltam genetikai uh.
BPD 43mm
THQ 40mm
FL 27mm
FHR 151/min
Nekem 12 hetes genetikai uh. kislányt mondtak, most a 18.hetin (nem túl határozottan) kisfiút. :)
2017. febr. 24. 13:46
1/8 anonim válasza:
19.héten voltunk mi. (Kislányt mondtak 2D-nél 19.héten, majd a 30.héten, 3D-ben is kislányt, az is lett.) 😏
BPD 41 mm.
FL 28 mm.
2/8 anonim válasza:
Szia! Ezen a héten megyek 18hetes ultrahangra. Megìrom majd az eredményem neked.puszi
3/8 A kérdező kommentje:
Okés.😉 Várom! Köszönöm, hogy írtatok!
2017. márc. 1. 10:32
4/8 anonim válasza:
Szia! Itt is vagyok. 18 + 2nap
BPD:40mm
AC:131mm
FL:26mm
5/8 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, hogy megírtad! ;) Köszönöm!
Neked kislányod vagy kisfiad lesz?
Én kicsi fiút hordok a szívem alatt, végre megmutatta magát. ;)
2017. márc. 11. 20:23
6/8 anonim válasza:
Szívesen☺ Ultrahangon sajna pont a làba közé vette a köldökzsinort és ölelgette. Szóval nem tudtuk meg, csak tippet kaptunk(kislány) de nem 100%. Két hét múlva megyünk kövileg és reméljük megtudjuk.
7/8 A kérdező kommentje:
Bármi is lesz a babád neme, szívből gratulálok hozzá és sok örömöt boldogságot kívánok a picihez! ...de azért ha megtudod és van kedved írd meg ha megmutatja magát. ;)
2017. márc. 15. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!