Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » HA nagyon akarom, akkor nem...

HA nagyon akarom, akkor nem fogok teherbe esni?

Figyelt kérdés

Évek óta szeretnék babát, szinte minden nap gondolok rá, várom és készülök.

Párommal most értünk el oda, hogy lassan elkezdjük a próbálkozást.

Kolléganőim azt mondták ne éljem bele magam annyira, mert nem fog összejönni és hogy akár 1év is lehet mire összejön.

2017. szept. 22. 08:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Más a spermavizsgálat és a teherbeesési szándék. 5 nap túl ritka, mivel a petesejt nagyon rövid ideig él.
2017. szept. 22. 09:37
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 6 és 8 hónaoba telt a baba. Amikor összejött a egyik éjjel nappal dolgoztunk túlóra szombat vasárnap és kb 2x voltnuk együtt de pont jókor és összejött. És akkor a baba eszünkbe se jutott. Legfőképpen ne a baba miatt legyetek együtt,csak élvezzétek egymást.
2017. szept. 22. 09:42
 13/15 anonim ***** válasza:

Dehogynem.

Én rettentően rá voltam görcsölve, mindig eszemben volt. Pontosan akkor fogant, amikor a mélyponton voltam, közel a depresszióhoz.

És mégis összejött.

Ha nem vagytok együtt naponta, az nem gond. Én azt olvastam, kétnaponta a legcélszerűbb. De pl nálunk se úgy volt.

2017. szept. 22. 10:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon akartam, és másodikra összejött. A rágörcsölés valóban nem tesz jót, de ha minden okés mindkettőtöknél, akkor nem azon múlik. :D sok sikert :)
2017. szept. 22. 16:35
 15/15 anonim ***** válasza:

3-bol 3x elso szexnel terhes lettem. Nyilvan mindig az ovum napjan kapom el a ferjemet. :)

Drukkolok!

9hkm

2017. szept. 22. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!