HA nagyon akarom, akkor nem fogok teherbe esni?
Figyelt kérdés
Évek óta szeretnék babát, szinte minden nap gondolok rá, várom és készülök.
Párommal most értünk el oda, hogy lassan elkezdjük a próbálkozást.
Kolléganőim azt mondták ne éljem bele magam annyira, mert nem fog összejönni és hogy akár 1év is lehet mire összejön.
2017. szept. 22. 08:39
11/15 anonim válasza:
Más a spermavizsgálat és a teherbeesési szándék. 5 nap túl ritka, mivel a petesejt nagyon rövid ideig él.
12/15 anonim válasza:
Nekünk 6 és 8 hónaoba telt a baba. Amikor összejött a egyik éjjel nappal dolgoztunk túlóra szombat vasárnap és kb 2x voltnuk együtt de pont jókor és összejött. És akkor a baba eszünkbe se jutott. Legfőképpen ne a baba miatt legyetek együtt,csak élvezzétek egymást.
13/15 anonim válasza:
Dehogynem.
Én rettentően rá voltam görcsölve, mindig eszemben volt. Pontosan akkor fogant, amikor a mélyponton voltam, közel a depresszióhoz.
És mégis összejött.
Ha nem vagytok együtt naponta, az nem gond. Én azt olvastam, kétnaponta a legcélszerűbb. De pl nálunk se úgy volt.
14/15 anonim válasza:
Én nagyon akartam, és másodikra összejött. A rágörcsölés valóban nem tesz jót, de ha minden okés mindkettőtöknél, akkor nem azon múlik. :D sok sikert :)
15/15 anonim válasza:
3-bol 3x elso szexnel terhes lettem. Nyilvan mindig az ovum napjan kapom el a ferjemet. :)
Drukkolok!
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!