Harmadik trimeszterben diéta?
Hja a vedono kettyos kicsit, de sztem siman csak változtasd par apró dolgon. Meg en is a cukor betegség mellett be tudok nyomni egy fagyit. (cukormenteset manapság nagyon sok helyen árulnak, csak meg kell kérdezni, hogy mennyi a ch tartalma es siman 2-3homboc belefér uzsira)
En diabetikus kenyeret eszem, sovány felvagottal, zsirszegeny túróval, sajtokkal, natúr húsokat salatakkal ebédre, zabkasat, párolt zöldségeket, vacsorára is olyasmit, mint ebédre. En egyáltalán nem éhezek es a baba is szuper jo nagy. (nem vagyok amugy inzulinos, nekem eleg ezt betartani es nem is hiztam csak összesen 2 kgot eddig) 36hkm
De miért lenne muszáj? Mert a védőnő azt mondta? Te nagy bajban leszel, ha megszületik a gyerek, a védőnők jó része ugyanis rengeteg marhaságot hord össze.
Semmi sem kötelez rá, hogy mindenben megfelelj neki. 72 sok? Én ennyivel lettem terhes, és ez csöppet se túlsúly. Igaz, nem szedtem fel semmit, de nem is diétáztam.
Mindegy, ha ennyire nem vagy képben, és mész vakon a hülye védőnő után, akkor te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!