Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmadik trimeszterben diéta?

Harmadik trimeszterben diéta?

Figyelt kérdés
Szigorú diétára fogtak nem ehetek mást csak zöldség gyümőlcs persze alacsony kalóriásakat plusz sovány tejtermékek és ennyi. Volt valakinek hasonlo? Nagykn sokba fog ez kerülni, valakinek valami tanács? És aki diétázott h birta?

2017. aug. 21. 18:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Hja a vedono kettyos kicsit, de sztem siman csak változtasd par apró dolgon. Meg en is a cukor betegség mellett be tudok nyomni egy fagyit. (cukormenteset manapság nagyon sok helyen árulnak, csak meg kell kérdezni, hogy mennyi a ch tartalma es siman 2-3homboc belefér uzsira)

En diabetikus kenyeret eszem, sovány felvagottal, zsirszegeny túróval, sajtokkal, natúr húsokat salatakkal ebédre, zabkasat, párolt zöldségeket, vacsorára is olyasmit, mint ebédre. En egyáltalán nem éhezek es a baba is szuper jo nagy. (nem vagyok amugy inzulinos, nekem eleg ezt betartani es nem is hiztam csak összesen 2 kgot eddig) 36hkm

2017. aug. 22. 08:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a hízás csak akkor sok, ha eleve túlsúllyal kezdted a terhességet. Én a 26. hétig szedtem fel 10 kilót, de a védőnő nem akadt ki rajta, szerinte amúgy is ennek a nagy része víz meg nem annyira látszik rajtam. De ahogy írták is, inkább a 180 ch-s diétát kellene követni, ha már nagyon muszáj.
2017. aug. 22. 09:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat. Mindenkinek menta zöld kezecske. Jah én is ugy hittem h normlis még ez a hizás. Nem voltam túlsúlyos átlagossal kezdtem. Amugy mem.látni egyáltalán h hiznák csak a hasam nagy :D mindegy muszály akkor muszály. Követem a tanácsokat amiket adtatok, csak kibirjuk valahogy :)
2017. aug. 22. 10:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért azt elárulnád, hogy mennyi az a "normál" súly, amivel kezdted a terhességet? tehát hány centihez hány kiló voltál? Alapban a 10 kiló nem feltétlenül sok, diétár meg az orvos foghat, nem a védőnő, nem mindegy az sem vércukor problémák, vagy egyéb indikáció miatt szükséges. olyan nincsen azért, hogy valaki teszem azt 170 cm-hez 58 kg, terhes lesz, felszed 10-et, cukor rendben és mégis zöldség/sovány tejtermék diétára fogják, mert miért ne. Szóval mennyi az annyi? Könnyebb lenne őgy segíteni, ert ez így valóban indokolatlannak tűnik. A vérképed rendben? Terheléses cukor?
2017. aug. 22. 10:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom egyedül vashiány de arra is szedek gyogyszert . Cukor rendben volt, 163 cm 62 kg kezdtem, mosr 72 kg vagyok.
2017. aug. 22. 12:15
 16/16 anonim ***** válasza:

De miért lenne muszáj? Mert a védőnő azt mondta? Te nagy bajban leszel, ha megszületik a gyerek, a védőnők jó része ugyanis rengeteg marhaságot hord össze.

Semmi sem kötelez rá, hogy mindenben megfelelj neki. 72 sok? Én ennyivel lettem terhes, és ez csöppet se túlsúly. Igaz, nem szedtem fel semmit, de nem is diétáztam.

Mindegy, ha ennyire nem vagy képben, és mész vakon a hülye védőnő után, akkor te bajod.

2017. aug. 22. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!