Normális a 2. trimeszterben a hányás ha eddig nem volt?
Terhesen CT-ztek meg? Az azért elég meredek. :S
2. trimeszterben a sok savtól szoktak hányni, nincs sok savad?
Igen, mivel 2 napig tartó fejfájásom volt, és hirtelen ütés szerűen jött egyik pillanatról a másikra, és 2 nap után se múlt el, még fájdalomcsillapítókkal sem. Az ügyeletről beküldtek a kórházba a 2. nap sürgősségire, ott azt mondták, hogy lehet, hogy agyvérzésem van, és mivel ez életveszélyes állapot meg kell csinálni a ct-t.
Nem igazán érzem, hogy túl sok gyomorsavam lenne :S Nem marja a torkomat meg ilyenek, ha erre gondolsz, mint mikor néha feljön a gyomorsav.
Lehettek volna tekintettel a terhességedre és kérhettek volna inkább MRI-t. Mindegy. :S
Nem feltétlen kell érezned a sok savat, de azért valami tünet lehetne. Böfögés, teltségérzet, vagy gyomorszájkörnyéki fájdalom. Kipróbálhatod a Renniet, szedheted terhesen is.
De ha CT nem mutatott semmit, nem hiszem, hogy más miatt hánynál, mint a terhesség.
Akár a fejfájás miatt is hányhattál. Én migrénes vagyok, szóval van tapasztalat mennyire rossz.
Vagy akár tényleg a gyomorsavtól is lehet.
Ha a ct nem mutatott kórosat nem kell aggódni.
ct? atyaég.. amikor még csak TERVEZTÜK a babát, akkor is MRI-re küldtek egy jóindulatú daganat miatt. Még nem is volt 100% biztos és nem mertek CT-zni.
amúgy hánytam a 2.trimeszterben egyszer mert bezabáltam de ennyi. azt mondják terhességben minden ilyesmi normális, de ez a CT-s dolog sztem nem nem az, de nem vagyok orvos.
Az igen fura, hogy CT-ztek...
Egyébként a hányás terhesség alatt bármikor normális. Van aki a harmadik trimesztert hányja végig.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!