Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 3. trimeszterben sem árthat...

A 3. trimeszterben sem árthat a babának a sok hányás?

Figyelt kérdés
Sokaktól hallom, hogy sokat végighányják az egész terhességüket, de nem okozhat ez gondot? Pl. nem indulhat be a szülés, vagy ilyesmi? Vagy a babára nézve...?
2011. jún. 28. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
nem hinném. én hánytam 1-3 hónapig, aztán két hónap szünet után egészen végig, a gyomorsav miatt. nem hogy nem jött előbb, de a 42. héten, indított szüléssel lehetett kicsalogatni:) ha "hányós" leszel egyél sok vitamint, akár természetes, akár mesterséges formában, ne aggódj és próbáld túlélni:)
2011. jún. 28. 12:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez első pillanattól kezdve naponta többször is hánytam. Még a szülés hetében is. 1 nappal hordtam túl a babámat. Szerintem nem árthat neki és a szülés se indul be tőle. Csak saját tapasztalatomat támaszkodva mondom ezeket. Hétfőn ment el a nyákdugóm, kedden hánytam csütörtökre voltam kiírva, pénteken 14:00-kor jöttek a fájások és szombat 7:15-re lett meg. Tehát még a nyakdugó távozása utáni hányás sem indította be. Boldog babavárást!
2011. jún. 28. 13:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató válaszokat;)!
2011. jún. 29. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!